mitt lilla kokain.


jag älskar dig :)

botten is nådd.


hur kan man plötsligt hata sin arbetsplats som man alltid så himla mycket tyckt om.
senaste veckan har jag nästan inte sovit nått , förutom när jag får ligga nära hjärtat.
Gruvar mig för att gå dit , känns skit jobbigt att vara där. å när jag slutar så börjar jag gruva för morgon dagen.
jag har ingen motivation , jag känner mig likgiltig och undrar vad jag eg gör där. Det känns som det gått för långt och jag har inget mer att ge. Just nu önskar jag att jag hade sökt in till skolan för start redan nu i januari. I stället måste jag orka till augusti , det är långt dit. mitt enda hopp är att jag över semestern ska hinna bli lite mer pepp , ha lite mer ork.
kändes idag på jobbet som om jag levde i en gammal kärrings kropp , sliten och helt slut i ork. stegen var så otroligt tunga. vet inte hur många som frågade hur jag mådde , de va gulligt :) men det va ju inte meningen att det ska synas.
nä , jag hoppsa det blir bättre.

i eftermiddag har jag varit med min finaste jenny , kändes som gamla tider, hon fick mig att skratta :)
jag älskar dig så mycket.

nä nu är det dags för middag. ska göra bakad potatis å räkröra.
hejs.

Ledig tisdag!


Så himla skönt! :) vaknade kring sju av att en liten tös kom och la sig hos mig och sen var det full rulle :)
Vi har hunnit med ganska mycket. lite tecknat på morgonen , vi låg alla i soffan med täcke å kudde å vaknade till lite :) Så himla mysigt! sen var det frulle! har hunnit med lite vänd tia och uno. pussel med ida samt bygga lego. oliver har visat alla hans kort (typ för 100:e gången ;) ....börjar ju kunna lite nu :P sen har vi hunnit med en tidig lunch. å sen bokläsning.
å nyss har vi kommit in från att ha varit ute en timme och lekt en massa lekar :) kurregömma , vad är klockan herr lejon, 123 rött ljus, under hökens vingar osv... vadå nostalgi :) nu sitter dom med varsin glass och njuter, det har dom verkligen förtjänat så fina och duktiga som dom är!

snart kommer finaste hem och då måste jag tyvärr nästan direkt dra. då är det lunch med mormor på valdino och sen coop och sen graven. efter det ska jag fara å köpa mitt schampoo och balsam hos moster H. sen hoppas jag verkliegn att det finns en tvätttid, det behövs verkligen! åsså pricken över i:et skulle ju vara några kvällspussar av världens bästa :)

snart thailand. förstår nog inte rikigt ännu hur nära det faktist är. hur otroligt skönt det ska bli med semster , och vilken ångest det innebär att vara ifrån min sötnos i 4 hela veckor... det är låååång tid! urs. men det ska nog gå bra! hoppas du väntar med öppna armar när jag kommer hem :)

ha en fin dag mina vänner!
kram!

I dag gäller det.


Klockan halv tre. jag bävar som fan. tycker inte om att behöva ta upp sånna här saker. men ibland är det ett måste och jag är lite stolt över mig själv som vågar det.

sen när den här skiten är över så har jag bara bra saker att koncentrera mig på :)

eftersom jag åker på långsemester nu i 4 veckor , om 12 dagar så ska jag fokusera mig på min super söta tjej och bara ösa med kärlek så det räcker tills jag kommer hem :)


nä skriva klart nu.

Anna , hon har verkligen tur som har dig :) Blir rörd av erat fina band.

tjing!

stor klump i magen.


Den vill inte ge med sig. ännu en natt nästan utan sömn. ligger och tänker hur jag ska lägga upp det här lite finare.
Vad jag ska säga och vad jag ska hålla inne. Hur den som hör på ska svara tänka tycka. hur blir det sen? Är jag för mesig? kanske jag ska forsätta svälja och hoppas på att det blir bättre? jag är inte duktig på att lägga band på mig, har levt ett liv där jag säger vad jag tycker och tänker , det är inte så lätt att bara köra över en sån egenskap som funnits i 25år. jag känner också att jag inte vill ändra mig för någon som inte har respekt för mig.

har tagit ledigt två dagar från jobbet nu , och jag gruvar för att gå dit i morgon. jag vill verkligen inte.
jag vill stanna hemma och dona. Här är det ingen som påverkar mig negativt.

i dag ska jag ringa gud och bolla. önska mig lycka till.

you take my breath away.


Girl when you do what you do to me
Everything is the way it should be
You make me feel like I'm living a dream

Girl I've been waiting for you all my life
I see my soul when I look in your eyes
You've taken me completely by surprise






If I ain´t got you.



Hand me a world on a silver platter
And what good would it be?
No one to share, no one who truly cares for me

Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't you baby
If I ain't got you baby
Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you

..


jag älskar dig.

Godmorgon mina vänner!


Då var det måndag igen. Och eftersom jag jobbat hela helgen har jag äran att vara ledig idag, mycket skönt!
Har även äran att va med tre små änglar , två som nyss blivit skjutsade till skolan och en söt tös som väntar på att jag ska komma så vi kan bygga lite legohus :) När hennes kära mor slutar jobbet så ska vi alla fara till maria och atle och leka :) å äta lunch. mysigt! :) ida har pratat om atle hela morgonen, söt :)

i helgen blev det nästan bara jobb. hann umgås lite också men nog var det väldigt lite...eftersom jag hade kvällsjour både lördag och söndag.

i veckan kommer mari och andreas hem från malmö , jag längtar massor!!!!!! :) så kul det ska bli att se dom.
ska även försöka hinna med en tjejkväll med mörti åsa och erica. kanske i morgon?
åsså ska jag köpa vinterdäck, inte KUL. de som känner att dom vill lägga ett litet bidrag  , ni får gärna göra det ;)

annars består mitt liv typ enbart av lycka. DET är inte illa.
<3

ha en fin dag! kram kram!

strax jobbet.


känns så där.....men jag längtar en massa efter jobbet :) :) :) ;)




Jag är så äckligt tacksam.


Över så himla mycket. kan nämna några saker :)

Över all kärlek som finns i mitt liv, kärleken som stryker mig längs ryggraden , den som ständigt ger mig gåshud.
Den kärlek som får mig att ta små lätta steg , le dygnet runt. Den kärlek som ger mig en knuff ut i det verkliga livet , den som får mig att våga och vilja. Den kärlek som jag väntat på i hela mitt liv. Välkommen :)

Kärlek som finns i dom underbara teckningarna. I dag fick jag en teckning och den gjorde mig så lycklig. så rörd.
hela jag blev ett litet lyckorus! tack!

Kärleken från min familj. Mamma, Pappa, kenneth, mina älskade syskon. Maria och Atle. Ni är underbara och jag älskar att ni finns i mitt liv, vet inte vad jag hade tagit mig till annars. ni är som pricken över i:et :) i kväll ska jag till mamma , ska sova där :) hon ringde igår kväll å vi hade inte pratat eller sets på 2 dagar , vilket blev lite kaos. så det slutade med att vi behöver kramas endel i kväll :) jag längtar!

Sen har jag världens underbaraste vänner. mina ögonstenar , Viccan, Jenny, Danne, Anna, Erica , Mörti. Mina ständiga vapendragare som betyder en nypa extra för mig. sen har jag ju en massa andra fina vänner som betyder oehört mycket.
Moster H är ju en som hör till eliten. vad skulle jag göra utan henne? <3
och sist men inte minst , min bästa vän ... Maine. min fina mormor.

den här dagen kunde inte ha börjat bättre å det känns att den kommer att fortsätta kännas underbar!

jag älskar er :) Tack för att ni finns!

(tintin , du är också speciell och jag tänker på dig.)

Fin helg.


Fredag Böt jag pass till 6-12.30 istället för kvällsjour , nice! Efter jobbet blev det en snabblunch å sen en tripp till skellefteå, väldigt väldigt trevligt minnsan! :) Får göras om nån gång. jag åt dock världens äckligaste entrecote.

Lördag Var det inflyttningsfest hos dallan :) NICE. värdinnan bjöd även på smörgåstårta, vilken fin sak.
Jag, Erica . Kuttis och åsa gav inflyttningspresenten tillsammans ...och det blev ett spel "fia med hutt", Kåtpiller (linda åt upp hela under kvällen .....hoppas det inte gick till överstyr ;) ....hon fick även två fina vinglas och en ny "i love darin" penna. och den sistnämnda presenten var så klart lite skämt , ligger en historia bakom den :)
När det var dags för utgång så var kööerna sjukt långa. och det slutade med hemgång, lika roligt det :)

söndag. låg i sängen väldigt länge. mådde bra :) bara lite yr. tyckte synd om vissa andra :)


nu börjar jag jobba om 1 timma. dags att hoppa i duschen å gööra mig klar.
blir bara fyyra timmars jobb , nice :) sen ska jag ha äran att hämta ericas gullbarn och vi ska göra tacotårta :)

ha en fin dag mina vänner,

OCH GRATTIS FANNY! :)

:)


<3

godnatt.



godnatt mina vänner :)

ni är bäst i världen och jag älskar er !

Min helg.


Fredag : SÅ förskyld. migrän. feberfrossa. Mensverk. Det blev en sjukskrivning! Inte ofta det händer vill jag lova, men jag hade aldrig pallat med coop den dagen. En fredag dessutom när tempot är som högst. Kvällen spenderade jag hos Erica, hennes fina syster kom också å var med oss. vi såg en komedi ... helt ok.

Lördag: Kidnappade mormor och drog till stugan. Myste på där i nån timma. alltid lika bäst att komma dit. till min älskade mamma! och världens bästa kenneth. Tess fick följa med och springa av sig lite. Det blev Tacos och film senare hos Erica och barnen. Och anna kom och såg film med oss :) denna gång en thriller/rysare "1408" , den var också okej men ganska seg. å inte alls skräckig nog för att jag ska kunna kalla det för rysare.

Söndag: Vaknade klockan nio. låg till tio. Sen duschen och frulle. sen väckte jag min kära kusin patrick å vi fick världens städryck. allt för att moster ska trivas när hon kommer hem i natt :) Vi dammsugade, Skurade, Dammtorkade, städade toaletterna, tvättade, vek tvätt, renbäddade. ah...fint blev det iaf :) vi drog och handlade och hämtade marcus. Vi gjorde middag och hämtade mormor som fick äta med oss. trevligt :) sen bar det väg till stugan för att hämta mitt älskade lilla barn. Jag har hunnit komma hem, städat undan här hemma. pussat på shia. å nu sitter jag här. Om ett litet tag blir det en sväng förbi kanalgatan också. sen blir det nog en tidig kväll, börjar 6 i morrn bitti. På brödet. hmm.

I morgon ska jag titta förbi syster som har fått egen lägenhet i helgen :) och städa lite mer här hemma. köpa nya blommor eftersom jag helt glömt bort att åka hem och vattna dom jag hade :P Sen har jag äran att vara med ericas barn när hon jobbar kväll i morgon. mys!

den här veckan kommer bli bra. väldigt bra :)
kram på er mina vänner. Hoppas ni också haft en bra helg!


Bild : Min dotter.


Pusselbitarna på plats.


Snart är alla pusselbitarna på plats. Jag börjar se hur mitt pussel ska se ut , och jag gillar det :)
Det mesta i mitt liv känns verkligen super bra. jag är så tacksam :)

RSS 2.0