shit vilken dag...


är helt slut , både fysiskt och psykiskt.

nu är jag värd lite chips och soffan och en bra bok :)
hoppas ni har en fin helg mina vänner!



bild : längtar extra mkt idag !!


image109


Alla snarkar utom moi.


jag hör hur kenneth drar timmerstockar. mamma snarkar lite tystare och shia ligger här på sidan om mig och piper och sover så sött :) jag lyssnar på en massa musik , läser en grym bok och kollar mailen lite då och då. jag känner för att skriva fina saker till fina människor. lätt att bli sentimental på kvälls kvisten ;)

AnnaPannaVirrHöna - Varje dag så är det nått som får mig att påminna om dig. I nästan allt jag gör så finns det nått unikt i den situationen som förknippas med dig. I bland kan jag undra hur nån (på ändå hyffsat kort tid, några år) kan ha en sån självklar plats i mitt hjärta. en stor plats. Du är hundra mil bort , men du känns alltid nära. Om det är någon av alla mina vänner som jag verkligen känner mig trygg med till 100% , som jag vet lyssnar och ger tillbaka. som jag vet vill finnas och som visar det ... så är det du utan tvekan. Du är livsviktig. jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta! Du är en sån fin människa på alla sätt. Tack för att du finns!!

Viccan - Du är min livslånga bästis. Från barnsfötter till vuxna människor (någolunda ;) ...Du har alltid funnits där och jag vet att det kommer att vara så. Jag älskar dig, och din familj och skulle göra vad som helst för er. Känner mig alltid så himla välkommen och att veta att jag kan dyka upp dag som natt är en trygghet. Du är änglalik och godhjärtad utan dess like. Ingen kan nog vara så snäll som dig. jag är stolt som får vara din vän. Mitt liv skulle inte funka utan dig. Du är så underbar. Ingen kan ta din plats. jag behöver dig ! jag älskar dig !!! Din gres för alltid :)

Jenny - Samma där. vänner i så många år. Vi hörs inte så ofta och det har nästan alltid varit hyffsat länge mellan gångerna vi hörs.... ändå så vet jag att du älskar mig väldigt mycket , att du finns om jag behöver dig. vi har aldrig behövt höras , vi vet ändå hur viktiga vi är för varandra, det betyder att vi har en säker och trygg vänskap. Du är den enda som sett hela min svarta tapet, du vet nästan alla detaljer... det vet ingen annan. Det säger väll en hel del? vi delar på det som är svårt , och vi delar på det som är bra. ge och ta. Sticky love , vi mot världen!

Danne - Min trygghet. Min familj. Du är energin jag behöver. Aldrig har jag nånsin fått uppleva så mkt kärlek och så många kramar på sån liten tid. Vi är som klister , går inte att hålla sig borta när du är i närheten. när jag har turen att ha dig hos mig. den tiden du inte är det , så är du ändå varmt om hjärtat. I mina ostadiga dagar på göteborgstiden så ramlade jag mot dig och du tog hand om mig, alltid. jämt. Du är kärlek. Du är nog den enda killen som nånsin fått mig att vilja ändra läggning ;) DE DU!
jag älskar dig , jag älskar dig, jag älskar dig !!! Du kommer alltid att va en av de viktigaste personerna i mitt liv.
Stanna hos mig.

Erica - Dig har jag inte fått möjligheten att känna länge , men en sak är säker ... du roffade åt dig en stor del av hjärtat snabbt. Du är en av de få människorna som kunnat göra ett snabbt intryck och så jävla bra. Du är en sån otroligt stark människa och varje dag så får jag äran att beundra dig, lära av dig. Att se på dig, att se hur du lever och lär gör mig till en bättre och starkare människa. Jag har mer än en gång tänkt att jag vill vara som dig. Du har ett otroligt vackert skal som jag skulle kunna skåda i tusen år , och att det kunde va precis lika fint innuti är bara helt underbart. Jag visste fort att jag ville gå brevid din sida, få vara din vän för livet. I dag kan jag inte tänka mig en vardag utan dig. Du förgyller mitt liv , du ger min dag färg. Du gör den viktig. Tack för all kärlek och tack för en ny fin vänskap. jag älskar dig ! <3

Mari - Du är nog den intressantaste människan jag mött. Aldrig har jag träffat en människa med mer kunskap om livet, om känslor. aldrig har jag träffat en mer öppen person , men ändå så sårbar och vacker. du utstrålar det man vill känna för livet. du är hopp, du är framtid och du är en sann vän. Du är som pricken över i:et. jag kan inte räkna nätterna vi legat och pratat om allt och inget. framför allt om kärlek och det som betyder. Jag kommer aldrig glömma dina armar som hållt mig trygg under så många nätter. sked det betyder mari. Jag känner mig verkligen så älskad av dig, och hoppas verkligen du kan känna detsamma. Du är en livsnjutare utan dess like. Du är en förebild för mig men för så många andra människor som du stöttat så länge som vän och som stödperson. Det du gör dagligen får mig att se upp till dig ännu mer. Jag kommer aldrig glömma allt du gett/ger mig. Mari bränboll , vackra människa ..... me love you.


Hela min familj - Mina underbara syskon + maria! . Syskonbarn. Mina underbara föräldrar med respektive. Utan er så hade jag varit en liten fis i rymden :) Ni klår alla , ni är ju dom som gett mig hopp, lust. ni tar ner mig på jorden när det behövs. ni ser tårarna som inte hunnit rinna ännu. ni känner mig utantill. min kärlek till er går inte att sätta ord till, så därför låter jag bli. nii är dom viktigaste som finns, och jag älskar er högt och länge!


dumt att man inte säger sånt här lite oftare.
finns några till jag skulle kunna nämna här, som definitivt är värt det, men nu har jag skriv kramp :) dags för att läsa lite mer bok.

sov sött mina vänner !

Härligt.


Stugan är verkligen en medicin för själen. Luften , lugnet , privat , havet  .... listan kan göras lång :) jag älskar den här platsen !! jag har varit duktig och gjort hemmagjorda hamburgare, det blev gott! sen har jag bjudit på en nyttig efterrätt. i morgon blir det saffrans couscous med kyckling och tzatsiki. försöker lära dom att laga lite mer fettsnål mat :) hittills har det ju gått bra.

jag och mamma har planterat plantor och gjort en massa nytta på gården. druckit några koppar kaffe och sett på cops. sen har alla suttit med varsin dator i knät och spela spel :P mysigt.

snart är det nog kväll. ska upp tidigt i morrn. jobbet kallar.

sätter in några bilder på atle. världens finaste kille :) älskar dig såååååååå mkt !!!

längtar tills imorrn , :)

natti.

image105

image106

image107

image108

Titta vilka fina tjejer!!!! :)


Frida till vänster och min kära syster till höger :)
åååh..

söta!


image104

vissa människor.


Har jag verkligen ingen förståelse för.

den som nån gång får för sig att trycka ner mig pga av min läggning ska jag se till att den människan får vad han förtjänar. människokränkning , det kan ge fina böter ... fråga mig !

det var nog allt jag hade att säga. för i kväll.




blir bra med stugan i morrn.


Jag är så himla glad.


japp! jätte glad faktist :) allt känns verkligen super bra.

nu blir det stan med viccan och viggo. måste hitta en present, har en kompis som fyller år i morgon, nämligen :)
börjar jobba kl 14. kvällsjour i kväll. dock ledig i morrn, lovely! :) då måste ja dock tvätta... har av nån anledning inte hunnit i veckan. 

nä så här blir det inte gjorda några barn :)
ha en fin dag mina vänner.

och bror , GRATTIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) världens underbaraste bror!

... :)



..... <3

Fest.


i kväll är det slager fest hos mig :) mys!
erica kommer strax då ska vi handla lite å göra tacos, mmm!
sen lite senare kommer Dallan och kuttis , och kanske mörti :) lovely.

påminnelse till er alla : morsdag i morrn, skäm bort dom :)


ha en fin helg. kram kram!

me like it.


igår va himla trevligt. hälsade på erica ett tag. vi såg lite slager, i know...hemskt.
i dag har jag inte hunnit med så mkt. lunch med kuttis. nu ska jag strax hämta mormor å då ska vi på graven. sen ska det handlas. sprit. middag tills i morrn. blir nämligen en liten coop fest. (hos mig tydligen) :P Erica, dallan, kuttis och jag :D kanske nån mer också, vem vet..

i kväll vet jag inte vad som händer. tror jag ska fara runt lite överallt och se så alla vännerna lever :)
åsså ska ja lämna shia på stugan, mitt dåliga samvete vaknade till. är inte hemma överdrivet mkt nu så därför kan hon ju få va me mamma ett tag!

i morrn jobbar jag för martin 6-14.15 , betyder tidig kväll i kväll.

aja... dags att röra på mig :)

kram mina vänner !


mmmmmmmmmmmmm ;)


åh!


det är helt underbart !!!

:D :D :D :D :D :D

vilken underbar dag det här kommer att bli. även om det innebär coop forum ;)
men nu dusch. sen glass och skosökning med mormor!

puss!


<3 bf

tjoooo.


har haft en skit bra dag :) riktigt trevlig!

nu ska jag bege mig till bästis erica! :)

brandutbildningen idag var riktigt bra faktist... mkt man inte tänker på som är riktigt viktigt! :) nu vet jag dessutom hur man ska göra ifall nån av mina kära kollegor börjar brinna ;P hehe..

kom i håg mina vänner att det är morsdag på söndag !

kramis!

<3


bara en massa kärlek :) Du kanske är det bästa som hänt mig.

Japp.



Det här kommer bli en himla bra dag :)

sverige!!!!!!!!!!!


underbart att dom orkar så bra mot duktiga canada! men fan att dom fick ett sånt sumpigt mål nu just i slutet på 2:a perioden. jaja...ännu har dom chans. trodde dom skulle va såå mkt mer efter.

har varit en stressig dag i dag. massa spring på stan. middag och vårdcentralen med mormor. jobb. packning. bila till umeå. å hockey :) underbara sms från jenny, tack sötnos :)

fast nånting saknas..... så klart. :)

nu ska jag fortsätta se. hoppas ni mina vänner får en fin helg. det ska jag ha :)
ska träffa angelica i morrn :D :D :D :D

ps. martin beck är turk, visste ni de?


kärlek!

Martin Beck.



Du är finast. bäst. vackrast och helt underbar! mitt hjärta slår alltid dubbla slag när jag ser dig! :)
tänk om alla kunde vara som dig ;)



sov gott mina vänner, när det är dags.

själv ska jag krama kudden och drömma om dig, martin beck.

<3




:D


nej, ingen ironi


apdag.


Tröttast, segast, allmänt opepp. tänk vad för lite sömn kan göra en omännsklig.

jobbet idag va lite segt men gick bättre än väntat, piggnade till hyffsat snabbt ändå. nu har jag slutat. hunnit med och handlat. hackat allt som ska på pizzan. (ska ha avskedsmiddag med frida!!:( .... nu tänkte jag hinna spela en hjärter innan det är dags att kavla ut degen m.m

ikväll är vi några som ska till luleå , på seans. ska bli intressant. kanske lite märkligt. men fortfrande väldigt intressant. kanske man får svar på nån fråga, vem vet.

nästa vecka ska jag bo lite hos mammsen :) ska bli mysigt. och väldigt behövligt. måste få sova ! och där sover man gott. och tryggt. älskade mumbi.

vad ska ni mina vänner göra i kväll?

kram.

snart helg :D

Godkväll.


Min dag har bestått av häng med lite vänner. jobb. dusch och soffan. intressant dag va? :) den har gått ruskigt fort.
nu är det dags att sova , ska upp 05:10. äckligt tidigt, tycker inte om att börja klockan 6.

har köpt en bok i dag som jag tänkte va duktig och läsa. jag som aldrig läser. :)

oj, det här blev verkligen ett aptråkigt inlägg. haha.


godnatt. kram kram



Bild: längtar dit.

image103


Balansgång..


Det är precis som att gå på lina. jag är grym på det. man balanserar mellan olika begrepp. Kärlek. Bitterhet. Unika situationer. Jag är bra på att hålla mig på den goda sidan. Nätterna är utan att överdriva en väldigt jobbig prosedur , mardrömmar som kryper under huden och gärna stannar där och gnager sönder mig. Saker omkring kan va hyffsat påfestande, stora saker och mindre bagatell saker. ändå lyckas jag ofta känna mig som världens lyckligaste. det måste betyda att jag har världens finaste människor runt omkring mig. jag vet att jag har det. jag skulle inte byta ut mitt liv och mina erfarenheter (goda som onda) ...min familj och mina vänner mot nånting. jag är en väldigt lyckosam brutta faktist !! :) TACK!!!

i kväll har jag grillat med en massa fina vänner och små söta barn! :) höll i nån vecka gammal tös , jätte söt!! och sen fick jag äran (eller jag tog mig den;) att lägga viggo för kvällen. skyndade mig att göra välling och smög upp till sovrummet. han somnade fort och smidigt mot mitt bröst. små djupa andetag , vilken grej. jag blev varm i hela kroppen. sen blev det lite film och snack. fika och mera snack. klia hit och klia dit. underbar kväll :)

i morgon blir det häng med bästis på "morgonen" ... å sen jobb :) i morgon kväll blir det lugnt. borde städa toan.
och tvätta. blä

ja... snart börjar hockeyn , om exakt 32 minuter. får se om jag ser :) viktig match. ska iaf försöka sova lite sen.

godnatt mina vänner :)


helt underbart.


Allt är så jävla klockrent.

God morgon mina vänner !! :)


har vaknat flera ggr men lyckats somna om... men sen ringde min kära bror strax efter nio .. då va de kört :) Han ville jag skulle hämta atle på dagge, vilket jag mer än gärna gör. trevligt med mat främmande , vi som ska göra god mat i dag :) potatis gratäng och fläskfile. å nån sallad. nice.

men innan dess. kring tolv ska jag till min bästis och leka :D ...hoppas det är soligt nog att sitta ute på deras veranda och sola, me like it.

sen ska ja å majja ha en mys kväll. kramas och prata. sen tänker ja försöka få med henne ´på en joggingtur :P får se hur det går.

annars blir det lugnt, ska upp klockan 5 i morrn bitti.

ha en fin dag mina vänner !
pusskram!

PUH


har just kommit hem från årets första joggings pass. puh va jobbigt. kondisen har verkligen försämrats. men det ska de bli ändring på :P i morrn ska ja köpa nytt årskort på simhallen. nu ska det tränas! faktist.

har varit en underbar dag.
i morgon kommer majja å sover här. vi ska laga fin middag och kramas. och prata. en riktig systerkväll :)

nä duschen nästa , blöt i svett!

:)

happy days.


All min kärlek. all min rädsla. allt ligger i dina händer. forma det som du vill.

kärlek.


Åh vilken underbar dag.
jag älskar att det finns så mkt kärlek i mitt liv :) alla dessa underbara människor runt omkring mig. total lycka.
jag får gåshud när jag tänker på hur fina människor som jag har i min vardag. jag är så glad och jag uppskattar det så väldigt mycket.

Några som gör min vardag lite extra fin, ni som jag har lite extra mkt i vardagen. Erica och Viccan (och linus) ... ni är två underbara änglar som jag älskar så otroligt mycket. tack för att ni finns och för att ni gör mig så glad :)
ni är sjukt fina vänner!

och till lilla majja. jag blir frustrerad. livet är inte lätt. du har det inte lätt. världen är inte lika fin och enkel som du tror.
alla människor är inte snälla. men du är. och jag älskar dig. och jag kommer aldrig att lämna din sida, vare sig du vill eller inte. <3

nu lite hjärter och sen sova lite. blir badhus för atle och faster i morrn bitti! :)
godnatt. kram!

Hipp hipp hurra!


För idag är det viggos födelsedag! :) grattis killen !! snart kommer du hit då får du present och pussar :)

jaaa...erica, fy för mig ;) men gött! kommer dock att sakna min bästis väldigt mkt :)

i dag blir det stan, tinget och sen ikväll ska ja till vix och linus.

igår va en toppen dag. helst på kvällen, flummigt och bra :)

ha en fin dag mina vänner.
cs!image101

RESAN ÄR BESTÄLLD!


nu har jag och kuttis beställt resan!! Det blir den 8 november till den 9 december! :D lovely!
vilken lycka :D

image100

bild : Ön vi ska bo på. Koh samui

DANNE


min underbara danne är äntligen här och vilken underbar dag !!!!!!!!!!!!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0