Vilken vecka!


Förra veckan var verkligen så jobbig! Skolarbeten upp över öronen , barn hemma som är sjuka och jobb hela helgen på coop. igår kväll när jag kom hem 21.30 från jobbet var jag helt slut i kroppen, kändes att det varit riktigt mycket hela veckan. Skolarbetena blir tyvärr inte så bra som jag vill, känner inte att jag har tid att lära mig och läsa på så mycket som jag vill göra, utan nu handlar det mest om att hinna göra det klart, tråkigt... vill känna mig nöjd med allt jag gör :) nåväl... det blir nog bättre.

nästa vecka är det sportlov , hade sagt att jag ville vara ledig... men jag skulle behöva dryga ut kassan eftersom ericas bil är på rep, tandläkarräkning på minst 4500kr, skolavgift, hyffsat hög elräkning ... listan kan göras lång :)
Men mitt i allt kaos, så ska jag och erica ta en paus i helgen. jag ska få min julklapp som innebär boende på fint hotell i umeå hela helgen, så underbart skönt och mysigt :) bara jag och erica! <3
Fredagen åker vi efter hon slutat jobba , lämnar våra saker på hotellet och sen drar vi till syster och johan där vi ska äta mat och slappa lite :) lördag ska vi mysa på stan och sen romantisk middag ute på restaurang :) på kvällen ska vi väll bara glassa på hotellet och må gott!! :) underbart !!!!!! jag längtar verkligen, och som vi behöver det :)

nä nu ska jag plugga, har 2 redovisningar i morgon!
puss och hej!


Bild: Fin bild från paradis ön i Egypten - 2010



Ny dag, nya tag!


Först vill jag bara tacka för alla fina kommentarer, blir så mycket roligare att skriva men framför allt rörd att så många bryr sig! Det rullade in förslag på hotmailen, massa mail och inlägg på Facebook och en hel del kommentarer här på bloggen, jätte kul.

För er som undrar så gick Majjas möte ganska bra känns det som, inga resultat har ju kommit upp ännu men det kändes äntligen som om majja träffat bra människor som ska bestämma och besluta hur marias framtid kommer att se ut. Jag blev glad att jag fick ett sånt varmt välkommnande, att de tog sin tid att läsa min lilla historia och att dom verkade vilja marias bästa. Alla var vi överens om att kommunerna hade svikit henne alldeles för mycket.
Jag återkommer när jag vet mer :)

I skolan just nu är det riktigt mycket, en del av mig tycker om det och andra delen vill bara sopa det under mattan och hoppas på det bästa ;) .... som tur är har jag fortfarande väldigt intressanta ämnen och jag har verkligen mycket att lära mig. Förr när jag gick i skolan blev jag glad över allt som jag kunde skippa att plugga, jag tyckte det mesta var strunt, saker som jag inte skulle ha användning till sen. I efterhand har jag så klart ångrat det :) Nu ser jag charmen och vitsen med att lära mig nya saker, och som jag uppskattar det. Att få känna sig lite smartare än vanligt och att känna att nånting verkligen sitter efter några timmars plugg, vilken känsla! Att gå till skolan och veta vad man pratar om ;D underbart!
På framnäs har vi underbara lärare, alla är väldigt pedagogiska, snälla och har ett sinne för humor :) Är väldigt tacksam för att jag kom in på skolan, ångrar det inte för en sekund.

Är lite smått nervös. I morgon efter middagen ska jag på en intervju och träffa en brukare. Känns det bra för oss alla och jag sköter mig så verkar det finnas ett fast jobb som väntar på mig när jag går ut i juni :) Skulle inte vara helt fel, och jag tror jag kan lära mig en hel del av denna brukare. Så håll tummarna för mig i morgon.

Helgen har varit underbar på många sätt och mindre bra på andra sätt.
Vi börjar med minus, Mitt älskade socker har mått dåligt hela helgen.... migrän och väldigt onda munsår. Stackars!
plus - Har fått träffa min älskade pappa, min älskade syster och min älskade monika :)

I dag när jag kom hem så kom ida springandes och slängde sig i mina armar. När jag kom in i köket möttes jag av en bamsekram av oliver. Jag hade också fått en stor bukett röda rosor och världens finaste kort av min älskade sambo. (julia var på sitt rum och sjöng för fulla muggar och hörde som vanligt inget annat än henne själv ;) (skämt och sido) ...... det jag skulle komma till.... man kan inte komma hem till så mkt bättre. Jag har det verkligen bra. världens finaste familj. Otroligt tacksam för det.


nä... nu är det dags för soffläge , erica och tv:n! :)
Har suttit med etiken en timma nu, sitter jag ännu längre kommer jag glömma allt efter några minuter, så pass bra känner jag mig själv :)

ha en fin kväll mina vänner, kram!


bild : Jag och älskling näst sista kvällen i Egypten januari 2010







RSS 2.0