Vilken dag !!


vi borjar med natten till idag. haha...jag kan rakna pa en hand hur manga timmar jag sov. max 3 typ.
Nar vi skulle sova, (vi sover ju pa ett guesthouse som ar jatte trevligt men saaaa ackligt eg) varat fonster gar inte riktigt att stanga sa vi har alltid varit lite radda (vi = jag och kuttis) att det ska komma in natt kryp. nar vi gar och lagger oss sa borjar marcus skramma oss att det ska komma in stora spindlar (har i malaysia finns det stora spindlar som ar hariga) och bita oss ....vi blev ju jatte radda for att somna ... sa det borjade redan dar. javla marcus ;)
sen sa vi godnatt och slackte. efter ungefar 15 minuter sa kanner jag natt pa benet .... fast eftersom jag lyssnar pa musik och tanker pa helt andra saker sa blev jag osaker om jag verkligen kande natt eller inbillade mig , skakar lite pa benen och inget mer med det....(forutom att jag ligger hel spand ifall det nu var natt) joda...efter ungefar 2 minuter sa springer det natt pa mitt ben ner pa foten, skit snabbt ... jag blir ju helt inseeejn och sparkar av mig kraket och springer upp och tander. kuttis som inte ens sett eller hort natt blir ju livradd och halv skriker "vad var det for natt djur???" ja ba, jag vet inte natt ackligt hart !!!! marcus erbjuder sig att kolla under min sang med kuttis mobil lampa haha.. han ser inget. vi slcker jag bade jag och kuttis ar livradda, konstigt nog sa ar kuttis mer radd och vill sova med lampan tand. hahah. men dar gick gransen. vi forsoker somna. nar jag nastan somnat sa ringer kuttis mobil ....man rycker ju till lite nar man ar i insomningsfasen. jahapp... da kom jag ju ihag alla djur som kanske fanns i rummet.... lag vaken lange lange. lyssnade pa musik. tankte pa min fina flickvan....vilket gjorde mig lite lugnare. haha...tills kuttis typ 2 timmar efter det skriker allt vad hon har , jag flyger upp ur sangen och fragar va fan som hander. hon sitter upp i sangen med benen upp mot ansiktet ... jag ligger och kollar pa henne och undrar om hon ar vaken, da kommer nasta skrik som maste ha vackt hela javla huset. haha. jag borjar ju vral skratta och fragar vad som hander. kuttis lagger sig ner och borjar skratta. da hade hon dromt att hon var omringad av skoldpaddor. HAHAHAHA!!! VA FAN KUTTIS. vet inte hur lange vi lag och skrattade at det dar men sakert i 1,5 timma iaf. gud va vi skrattade. de va sa sjukt hogt. och skoldpaddor? ..... marcus vaknade ocksa men ides inte kommentera nar han horde vad det handlade om. haha. (har inte boggat om det men vi har ju vackt marcus en natt forr ocksa av skrik och tjut ... da vi trodde att en psyk man var inne i varat hotellrum ... haha stackars marcus)
sen var det ju som kort. hade vaknat for manga ggr sa jag var pigg.

darav lag vi till 11:00 , anda helt slut men steg upp for att det var sol ute. vi drog till en park nara tvillingtornen. dar badade barnen och de va en massa folk dar. under hela resan har i KL har vi kant oss som de enda vita manniskorna och de enda som faktist ar i bikini. eftersom det ar valdigt muslimskt har sa badar kvinnorna med kladerna pa. jaja.. vi la oss ner och solade , mannen kollar ju alltid ihjal sig men idag var det extremt ...de slutade jobba och tittade ut mig och kuttis i stallet, skit ackligt. sa vi flyttade upp en liten bit dar vi syndes mindre. men det kom bade tjejer och killar och forsokte ta kort pa oss... vi blev forbannade och tittade argt , da la dom bort cameran. vi la oss ner och fortsatt varan solning. plotsligt kommer en vakt till oss och ber oss att dra , han sager att det ar avstangt (men vi var for avkladda) eftersom vi var omringade av andra manniskor. sa vi skamdes och gick darifran.

dags for lunch. satt ute vid en trappa , jatte vackert med fontan och sant. jag at min goda lunch i solen , tog fram musik och en bok och njot ! (marcus och kuttis var pa pizzahut) da kommer en kille och vill jag ska ta kort pa han och den fina parken vilket jag garna gjorde. sen hinner jag bara ta en tugga och nasta gang kommer. tro det eller ej sa var det killarna som forsokte ta kort i parken !!! det kom fram 3 av killarna till mig och den forsta sa pa dalig engelska att han ville ta kort pa mig. jag sa sa klart nej. han skamdes och gick. da kom hans kompis och fragade om han fick ta pa mig. jag skrattade och sa att ingen fick ta pa mig. da gick de. efter ungefar 3 minuter (och jag har hunnit ata tva sma tuggor av min lunch) ....sa kanner jag nan som satter sig ner precis brevid mig...nastan pa mig. sa jag tittar upp och dar sitter den forsta killen och lixom haller armen bakom mig och lutar sig... medans hans kompis ska ta kort. fort som fan tar jag pa mig brillorna och tittar ner i marken. hahaha. ja... sen gick dom. antligen.

tar fram lunchen igen. ater en tugga ... da kommer en familj med 2 sota barn och fragar om jag kan ta kort pa dem , sa klart att jag kan. sen satter jag mig ner, hinner inte ta en tugga ens sa kommer nasta familj och vill att jag ska ta kort pa dem. sjalvfallet gor jag det. satter mig ner igen da kommer en familj med tva super sota barn. muslimer. mamman va grym pa engelska och hade sett allt , hur jag offrade min lunch for att ta kort pa allt och alla och tyckte jag va sa himla beundransvard .... och fragade om hon fick ta kort pa mig och hennes barn .... och det fick hon. barnen va jatte sota och killen ville sitta i mitt kna, han kanske var 2,5 ar och tjejen 5 ar ... sen satt dom och pratade ltie med mig och jag fick ata nan tugga av min efterlangtade lunch. sen gick dom och vinkade for fullt. da kom nasta familj och ville ha med mig pa kort med deras tva barn ... haha visste inte om jag skulle skratta eller grata... men visst. dom var lite mer blyga och kunde inte engelska men jatte sota. sen UTAN att overdriva sa kommer det kanske 4,5 familjer TILL som vill ha med mig pa kort med deras barn ... jag fattade inget. men visst. sen kom kuttis och marcus och jag berattade om min lunch som fotomodell , sa kuttis trodde att jag sag ut som nan kandis kanske eller att folk trodde det sa alla ville ha med mig. haha.
sjukt var det iaf.

sjalva handelsen gjorde ju inte att jag saknade alla mina sma anglar dar hemma, atle, viggo, oliver, julia och ida ! Jag saknar er sa mycket !!! har kopt en massa julklappar, mest till ericas barn ... kopte en stor backpackar rygga idag som rymmer 80 liter , den ar PROPPfull med julklappar , ungefar 85% ar till anglarna leijon.

i kvall sover vi med 5 andra manniskor i samma rum , kanns sa dar sa vi ska dra i morrn och sova sista natten pa hotell i stallet, lite dyrare men skont. vi bor dock pa varldens livligaste gata da sa man kan ju hoppas man far lite somn.
pa tisdag lunch drar vi till krabi, ao nang. vi har mailat poo som vi bott hos 2 ggr tidigare denna resa och hoppas pa ett bra pris de sista dagarna.

vad hander hemma hos er?
mycket sno? hur manga minus grader?

saknar och alskar er alla sa mycket =)
jatte roligt att sa manga kommenterar, bade nara och kara och mina fina arbetskompisar, blir sa glad !
fortsatt med det =)

kommer lite bilder har.


fran min lunch utsikt




guld mannen pa stan ;) foxy!




innan bowlingen ...




nagra bilder till dig oliver !











hoppas bilderna smakade oliver =) det ar nagra av de djur som vi fatt se. har mer som du far se nar jag kommer hem!
hoppas du har det bra och att du kampar pa i skolan. jag saknar dig valdigt mycket =)

en liten avslutningsbild pa kuttis och mackan som leker turister ;)


vart ar solen?


semester ska ju betyda SOL!! nu sporegnar det och har gjort det i nan timma. som tur var sa fanns det en liten sol kring lunch sa vi skyndade oss och badade en snabbis och solade lite innan vi fick springa och ta skydd mot det osregn som vantade oss!

eftersom vi inte tar oss till bangkok sa vet jag inte hur det blir med det. manga dar hemma verkar vilja att vi haller oss darifran sa vi kanske gor det. synd, bangkok var ju hojdpunkten pa resan! hoppas vi hittar natt stalle med sol. vi har ju rest endel nu och hade garnat skippat fler resdagar. sa vi vet inte hur det blir. det enda vi vet ar att vi stannar har i 2 natter till, har just betalat guest houset for det. vi trivs bra dar.

ikvall ska vi bowla och kanske dra en fest. kuttis och mackan ar sugna....sjalv kanner jag nog inte for nan fest men hakar vall pa andra, kanske de kan fa mig pa fest humor =) (kanske om dom later mig vinna i bowlingen)
vi sag en skrackis pa bio igar, den va inte sa bra. lite laskig.

har kommer nagra bilder fran malaysia tiden

vatten vatten bara vanligt vatten. fran varan taxiruta.


haha i varan taxi fick man inte ata, inte dricka och inte skrapa...och inte HANGLA. hahaha! sa det blev inget hangel i baksatet denna gang.


jag och marcus gick over varldens langsta hangbro. nastan en halv km. (en vag)
under har ni endel av vattenlandet.


haha... sota kusin


jag och marcus aker berg o dal banan


yeaaah! vi blev javligt blota .... som ni ser pa nasta kort.



fraga mig inte varfor jag ar sa lejd. jag undrar manga ggr sjalv ....men far aldrig nagra svar?!?!


kuttis och mackan redo for theme park!



tviling tornen fran vart forra hotellfonster. nice!! dar uppe har vi varit! =)




KOLLA ELLE !!!!!!!!! HAJ HAJ HAJ HAJ






Nya james bond filmen.


var vi nyss och sag pa bio. det kostade hela 14 kr ;) filmen var bra men de hade svin kallt i bio salen sa vi holl pa att frysa fast.... men annars bra ! =) eftersom vi inte tar oss till bangkok sa har vi bestamt att stanna har i KL ett tag. vet inte hur lange. guesthouset vi bor pa nu ar ok. rummet har en bokhylla och 3 sangar , innan detta stalle bodde vi pa lyxhotell dar hade vi 2 sovrum med dubbelsangar , 2 badrum , ett kok, ett stort all rum som inneholl kontor, vardagsrum med tv och soffor , vi hade tvilling tornen som utsikt genom fonstret och alla andra fina byggnader (vi bodde pa 22 vaningen)
sa med andra ord har vi gatt ner i priserna ;) men har ar dom trevliga. omradet ar okej.

idag har vi varit pa themepark , dar vi hade intrade till nojesparken , vattenlandet och skrackhuset. SVIN KUL !!!

na nu ar klockan snart 1 pa natten. dags att sova
kram pa er dar hemma!

naha.


vi vaknar i natt av att pelle (kuttis kille) ringer och ar orolig... det hade da angripit sig pa bangkoks flygplats. da sag vi sms fran airasia att flyget var installt. sa nu sitter vi har , maste checka ut om 2 timmar ... inget nytt hotell, inga malaysika pengar. daligt vader i hela landet. yeah. vi funderar pa att flyga till phuket och ta oss till bangkok darifran. for dit ska vi.
vi far se hur det blir. lutar ditat.

erica, grattis till huset... det ar du sa vard =) kommer bli sa mysigt och bra!

kram pa er dar hemma. alskar er !

kuala lumpur!


skriver bara jatte snabbt. underbart fin stad. STOR. har kanner vi oss verkligen som turister. virrar runt men hittar efter ett tag det vi soker =) har inte haft bra vader sen vi kom hit. regn och moln. darfor har vi bestallt flyg till bangkok i morrn pa formiddagen. dar ar det iaf sol. hehe. i dag ska vi dra upp i tvillingtornen har vi tankt. vi har gatt igenom de storta galleriorna. min mage levde rovare i gar kvall men kanns battre i dag, an sa lange.

hinner inte skriv amer nu. bilder kommer sen.
ha det fint alla! puss a kram !

bye bye koh lanta


i morgon bitti klockan 8 packar vi ihop vara saker och drar vidare till krabi (varat forsta stop) ao nang.
har pa koh lanta hade vi ungefar sol halva forsta dagen och de andra 4 dagarna har bestatt av moln och regn. alltsa , jag har inte legat pa stranden pa 4 dagar , illa! all farg som man fatt ar nu valdigt blekt. himla. annars sa maste jag saga att koh lanta ar inget som berort hjartat, forutom det fina hotellet och laget pa stranden. annars, himla langtrakigt, samma affarer. ne... hit aker jag inte igen. manniskorna ar som vanligt hur trevliga som helst. och med ett fint sallskap sa far man anda tiden att ga =) som pappa sager varje dag vi tittar ut genom fonstret for att kanske se lite sol "jamen vi har ju anda semester" haha...positiv, men det ar bra. idag satt jag och pappa pa solstolarna i regnet och lyssnade pa lite musik och pratade om vara fina flickvanner ;) man kan ju nastan tro att pappa ar lika kar som mig. han har en formaga att glomma bort vad han berattat. nar pappa gick igang igen hur han och monika skulle traffas nu i dec sa sa jag faktist, men pappa ... det har ar den 5:e gangen , jag vet vilka helger ni ska trffas ;) haha...gullig. ibland bras jag nog valdigt mycket pa min kara pappa.....mer an vad jag vill erkanna ;P

i morgon ska jag och pappa ha en sista dag tillsammans. vi ska ata middag bara han och jag.
sondag morgon sa aker han och gunvor hem. och vi 3 huliganer som stannar kvar foljer med till flygplatsen och vinkar av dom. vantar i nan timma och sen ar det vi som flyger vidare, till malaysia - kuala lumpur. har dock ingenstans att bo annu, maste fixas!  jag ser valdigt mycket fram emot KL , tror att tiden kommer ga snabbare an nansin! Dar stannar vi nagra dagar innan vi fortsatter turen till Langkawi.

ska satta in nagra bilder fran turen fran phi phi till koh lanta . och nagra som vi tagit har pa on.
hoppas det smakar.

och som vanligt, sa tanker jag pa dig E ....mer an nodvandigt ;) alskar dig!


Dar nanstans snorklar zorro!! (marcus)


jag och pappa passar pa att sola pa turen. i bakgrunden kanske man ser marcus som spyr. (sant)


igar pa middagen. haha kolla kuttis sota mamma. hon ar lika snall och positiv som kuttis.


dom var mindre glada har. anda samma kvall. konstigt. kanske for att jag inte satt vi bordet. ?



ah .... nasta bildbevis blir vall fran malaysia da =)

puss kram !

ps. farfar....du ar grym som kom dig in pa min blogg. 69 ar. ja jag sager da det ...

ps2. man kan undra varfor jag har ihopsatt har som aldrig annars har det. om vi sager sa har. jag har att valja ifall jag vill ha svans och lite lockigt eller om jag vill ha utslappt och (POFF) lockigt. vagit. lejt. urs. sa jag valjer ihopsatt och lite lockigt. far ha platt har i ca 1 minut efter jag plattat det. luften ar alldeles for fuktig. DET ar mitt storsta problem. javla har.
hej!

koh lanta


vi bor pa ett jatte fint hotell. direkt ut pa stranden. hur mysigt och fint som helst. kanns riktigt lyxigt.
restaurangen som ar har pa hotellet har super god och jatte billig mat. alla ar skit trevliga. istallet for att ordna en taxi at oss sa skjutsade de in oss till stan, gratis. pa stan skulle vi shoppa lite, ata middag och ringa hem. oliver fyllde 8 ar. letade i over en timma efter en telefon for att kunna ringa och saga grattis. hittade ingen alls. sa jag tog fast i en polis och fragade han. han forklarade att det inte fanns EN endaste telefonautomat pa hela koh lanta dar man kunde ringa internationellt, jag dog. men det fanns ett turist center dar man mot betalning sa klart kunde lana telefon.
fick prata 5 minuter for ca 50kr. men det var det vart. sen var det bara att satta sig i taxin och aka hem till middag.
trodde vi inte hade internet pa hotellet men det visade sig att jag hade fel. puh.

sen vi koom hit har det hunnit regna och aska!
hoppas pa bra vader i morgon!
saknar er dar hemma!
alskar dig E !
puss kram!

ps. moster h , hade det inte varit marcus sa hade det varit nan annan =)

bye bye phi phi


snart gar baten fran phi phi till koh lanta. dit vi eg inte skulle pga av alla maneter. men nu blir det sa.
vi ska bo pa ett fint hotell som heter garden bee tror jag, 30 meter fran stranden, underbart !
som svar pa era fragor. JA vi anvander solkram =) flera ggr varje dag, och starka. vi har haft 30 hela forsta veckan och gatt ner till 15. nu har jag 4. av de har dagarna som vi haft sol sa har jag BARA varit i skuggan varannan dag for att vila skinnet. och jag har bara brant mig pa ryggen (tydligen eftersom jag flagnar .. men inte haft ont) sa vi har skott oss valdigt bra =) men jag marker hur min kropp borjar vanja sin i solen .. det tar inte lange innan jag far mkt farg. borjar bras pa mina foraldrar dar.

na nu ska jag och marcus ga och ata lite frukost.
ha det jatte bra dar hemma och ta hand om varandra!
ses om 3 veckor.
hola!

hola!


blir ett s nabbt inlagg. med lite bilder fran idag och dagarna innan som jag inte hunnit blogga.
idag var vi pa en batutflykt. fran 9.30 till 17.15 , laaang dag. fatt mycket farg! =) marcus sag aven en haj!
jag gjorde bort mig pa baten. kan beratta sen ;) (det handlar om hajar)

vi gjorde varan egen spelhorna =)

sot pappi

vacker o. stannade och badade dar.

marcus har kopt en hatt!! visst ar han sot. ibland far jag lana den. sa snallt.


kuttis och henne sota mamma!



en sot pappa och hans arab dotter.




tack for mig!

sist men inte minst , erica ....JAG ALSKAR DIG! (kom hit ar du snall)

phi phi oarna.


here we are!

alskar den har on. den ar sa mysig samtidigt som det skriker fest.
konstig blandning. idag har vi bara legat pa stranden har pa on, den finare av dom. aven om vi bor 2 min ifran den andra =) varan bongalow ar ju inte att skryta om, om an vi betalade hyffsat mkt for den. det ar vall laget som kostar.
jag och kuttis sitter och surfar. jag har mailat till alsklingen. och titta runt lite. de andra ar pa massage.

i morgon kanske det blir nagon utflykt. senare blir det att ga upp pa berget och titta pa solnedgangen. onskar att du erica kunde vara har med mig da...sa mysigt =) far titta och njuta for dig med.

klockan ar snart halv nio och magen borjar langta till middagen. ska bli gott!

hoppas ni har det bra dar hemma.
moster H / marcus ar en klippa som vanligt. vi har sa skoj =) han och pappa ar typ bastisar.. hehe.
mamma, jag saknar dig. vantar pa ditt mail.
vi hors mina vanner. ta hand om er =)
KRAM!

TACK!


ville bara snabbt tacka for alla komentarer som kommit in under dagarna. tycker om nar ni tycker till, det blir
roligare att skriva da =) framfor allt vill jag tacka dig Anna leijon for din super dina komentar , du ar sa sot!
tack snalla :)

alskar er dar hemma. puss kram!

Chicken Island.


I dag har vi varit pa chicken island. mitt forsta intryck var....hmm ska det va sa har litet. det var hogvatten sa hela stranden lag under vattnet men kom ju upp senare under dagen. oh va fint det var. kommer bilder =)
vi var dar till 3 och sen akte vi hem. sen har dom andra varit pa massage medans jag tog en tupplur, var helt slut.
vi har atit god middag och pappa kunde antligen folja med. han mar mkt battre. tur!
sen skulle vi pa starbucks men det hade stangt. vi har missat det nu 3 kvallar, sa javla typiskt.
kvallen avrundades med lite drinkar och banana split pa en mysig restaurang.

i morgon bitti aker vi med farjan till phi phi oarna. blir att stanna 4 natter. pa ett himla fint hotell =)

har kommer lite bilder fran idag.






haha ni behover inte mobba mig for mitt fina harband. jag har kanslig panna okej ;)


till dig per =)







igar tande kuttis en halsning till jalle. En fin lampa som dom tander och slapper ut i himlen.

Poda Island.


igar blev det antligen en hel dag med sol !!! da begav vi oss till poda Island. kan inte med ord beskriva hur vackert det var , sa darfor lagger jag in nagra bilder. Elle, vi saknar dig har lite da och nu. =) onskar du hade sett dte har stallet.
vi tog baten dit med nagra andra svenskar. dar hande det ju inte sa valdigt mycket, vi solade och badade och at. pappa har tyvarr inte blivit frisk annu, men han tog sig med dit iaf...men nar vi kom hem blev han sangliggandes och ligger fortfarande dar...stackare. 3:e dagen nu. i dag ska vi till chicken island och han orkar inte folja med verkar det som.
blir nog skuggan for de flesta i dag. igar kandes allt bra men idag kanner jag mig som en stekt anka. inte sa rod men det gor lite ont. da kan jag ligga och myslasa istallet.

igar kvall drack jag marcus och kuttis lite alkohol , slutade med att jag kande mig lite vimsig ;) men var dock inte alls i narheten sa full som en av hotelljobbarna som knappt kunde ta sig till rummet. haha. det var en rolig syn.
mar bra idag.

ikvall ska vi pa restaurangen med tra bord som vi kallar den. elle vi at dar. du vet nar thailandskan sjong sa fint ;)
aja. hoppas ni hra det bra hemma. i morgon aker vi fran ao nang till phi phi oarna!

tanker pa er dar hemma och saknar er !
puss a kram !!











Till dig monika! =)


Det fanns apor pa on!


haha kolla sa sot han ar. han sover som en kanin. min lilla pappa ;)



tisdag.


regn alla dagar. ingen bra start. men vi har haft jatte roligt anda. vi har atit och druckit som aldrig forr, speciellt igar pa pappas fodelsedag. kan beratta lite om hela dagen. vi drog ju ut som sagt pa raily island, lika vacker som forra gangen men med skugga, solen kanske tittade fram 5 minuter. sen b;rjade det att sporegna , vi snabbade att packa ihop sakerna och gomde oss under ett trad. efter ett tag slutade det. vi lade fram sakerna igen. och efter ett litet tag, nagre minuter sa borjade det regna igen ...vi stokade aterigen bort alla saker. men istallet sa gick vi och badade , de va mysigt. varma regndroppar. var varmare att vara i vattnet =) men det slutade inte regna sa vi klev upp och kladde pa oss , vilket var dumt eftersom vi blev dyngsura. gick och sokte skydd vid ett cafe i grottan. nice. vi torkade lite. gick pa toa och tankte att vi skulle ga over till andra sidan on, sa klart borjade det regna annu mer och alla var helt igenomblota. haha. vi satt oss ner och at , jag kopte mig en ny tshirt sa jag inte skulle frysa ihjal. vi tog baten hem , pappa betalade sa vi skulle slippa vanta tills baten blev full. vi ville hem till en varm dusch.

nar vi kommer hem sa har ju sjalvklart jag tingat duschen forst, vi tjejer ska vall ha nan fordel ;)
jag nastan sprang in i den efterlangtade duschen , nar jag stog dar sa borja den sluta funka, kom inget vatten ....da hade duschen gatt sonder. allt sprutade rakt ut igenom blandaren eller vad det nu kallas .....skit hard strale. jag forsokte halla for, samtidigt som jag strackte mig efter en handuk och oppnade dorren sa pappa kunde hjalpa mig. slutade med att hotellet fick stanga av vattnet i varat rum och jag fick duscha i ett annat rum. haha. fick min dusch iaf. nu ar det bara toan som laker och dorrhandtaget till toan som inte funkar ;) vi ar glada iaf!

eftermiddagen borjade med kortspel pa hotellet, marcus tog hem vinsten.
pappa fragade hotellchefen om hon visste nagon fin restaurang, vi skulle fira hans dag. hon blev eld och lagor. ville vi skulle vanta ett tag. sen kom hon, da skulle hon skjutsa oss till krabi town, som anda ar en bit bort. och han fick en vin flaska. hon slappte av oss pa hennes vanners restaurang, och har borjar aventyret. haha.
for det forsta sa bestallde vi 9 (!!!!!!!) olika ratter och 3 tallrikar ris. vi drack 4 stora ol, 3 fanta och 2 cola. allt detta blev 230 svenska kronor , for 5 personer !!!! SJUKT BILLIGT. vi gav dom riktigt med dricks.

iaf... pa en sida fanns det en annorlund inhemsk meny , myr agg ...det beastallde vi inte. men vi bestallde pa marcus order (hall i er , bild kommer) KRISPIGA GETINGS LARVER. allts[ det ackligaste jag nansin sett. jag var den enda som inte at natt av det. varfor ska man???????? urs!!!!! marcus fick spotta ut bada han forsokte ata, hjarnan kunde inte koppla bort vad han stoppade i sig =p men han var modig anda. men mest ar jag ju sa imponerad av att katrin at en. under viss overtalning haha. har det dessutom pa film. ska lagga ut den ocksa om det gar =) kvallen var underbar med otroligt mycket skratt. kvallen fortsatt pa en cocktail bar har i ao nang. hur snygga drinkar som helst.
sen skulle jag och kuttis pa internet sa vi gick hem men all internet hade stangt. typiskt. sa vi sprang och letade telefonkort och telefoner sa vi kunde ringa hem till vara karlekar ;) vilket var det basta ever. skont att hora din rost :)
sen skulle vi sova men det blev istallet en svang pa stan. gick och la oss halv 3. da kom aven marcus och pappa hem.
da blev det sova.

i dag har vi haft sol i typ 2 timmar men nu regnar det for fullt. skulle visst vara sa har i en eller tva dagar till, valdigt synd men jag kanner mig inte stressad. vi har kortspel , bocker, internet, och varandra =)

btw min mobil funkar inte. ska forsoka fixa. har mailat halebop.
tack alskade mamma for att du fyllde pa den , du ar bast... alskar och saknar dig sa otroligt mycket. mamma mu ;)
halsa hela familjen.
erica, alskar dig med...mest!

bilder kommer =) om datorn till[ter, inte dom nyaste..



phra nang cave beach



LARVERNA!!!!!!!!!!!!!!





Thailand - Krabi Ao nang


Hola!

Framme och hur tard som helst. har varit pa resande fot sen i lordags halv tio. nu ar klockan 22.19 thai tid. 6 timmar fore er. hur som helst sa gick resan valdigt bra. inge problem alls. men alla har varit med dod an levande. vi kom till hotellet och dar bot vi genast om och la oss vid poolen. mulet men varmt. jag och kuttis var dom forsta som hoppade i. sen gjorde jag ett tappert forsok att somna pa solstolen men sippans kusiner (flugorna) ville inte lamna mig ifred , sa jag gav upp och istallet lunchade vi. gott. sen gick vi till stranden och tittade lite pa vilken restaurang vi skulle fira pappa pa i morgon nar han fyller 50ar. och alla utom pappa tog sig en timmas massage. riktigt nice vill jag lova. kroppen behovde det. sen drog vi hemmat  , jag a marcus tog oss ett dopp i poolen, det ar otroligt kvavt har. skont var det. sen dusch, breezer och mot stan. dar har vi shoppat lite och atit middag. jag har kopt en t-shirt at kenneth som farsdagspresent.

nu sitter jag a kuttis har. marcus pappa och gunvor har gatt upp till rummet, alla ar verkligen helt slut.
i morgon bitti ska vi aka langtail bat till on Raily island. riktigt nice. hoppas pa battre vader da. det har forresten regnat lite tva ggr i dag med.

det viktigaste av allt ar att du erica forstar hur ackligt mycket jag saknar dig. inte for att det kom som en chock. men anda.
jag alskar dig.


orkar inte skriva mer i kvall. sova nu. natti!!

ps. kuttis har inte skrikigt sa mycket. =)

kram mina vanner!

Torsdag


Idag har det varit en väldigt slapp dag. Vaknat och skjutsat grynen till skolan och dagge.
Varit på utbildning. ätit frulle med viccan. packat det sista. å nu har jag bara strykning kvar. gör det sen.
strax ska jag hämta majja å vi ska dra till mamma å hjälpa henne förbereda palten. vi blir många som ska kalasa med palt :) Mamma, kenneth och majja. Mormor och marcus. Johnny maria och atle. Jag, Erica och oliver. 11 stycken :) mysigt.

i kväll ska jag sitta som ett plåster på sötnos , får passa på att ösa med kärlek när det blir utan (fysiskt) iaf :) i en hel månad!!! illa. kommer verkligen att sakna henne. Är så glad att jag har dig :)

i morgon har hon tagit ledigt så vi hinner rå om varandra ordentligt utan stress, så himla gulligt! :)
Blir mysmiddag. å myskväll. å mysnatt. å mysmorgon. sen är det Thailand som gäller. Det blir bra det också!
Vi ska ha skoj! :)

hoppas alla får en fin dag, det ska jag ha :)
pusskram!

bild: here we come!


-

I don't pay attention to the ones who never cared
Find your own direction 'cos there's sweetness in the air
You will be the world to me and I will always be
Dwelling in this happiness, your gift of purity

Sista dagen på jobbet.



Sen är det 5 veckors semester som gäller. Tanken gör mig toklycklig samtidigt som jag får en klump i magen.
Men oj så jag behöver denna semester. nånting så skönt. tänk er , plajjan varje dag om man känner för det. sol, bad, båt, äventyr, thaimat, fest. så otroligt bäst ! :) jag längtar, det gör jag verkligen. å jag har redan börjat längra tills jag kommer hem å får rå om älsklingen :)

om 40 minuter ska jag å dallan ha avskedslunch , haha hon är så söt. hon har planer på att kedja fast mig i mejjan ...vi får se hur det går med det. om vi har tur så har hon ett samvete ;)

morgonen har varit bra , har varit med ericas änglar på skolan och dagge och det gick bra som vanligt. Fast ida ville så gärna vara hemma idag och bygga lego, sötnos. är hemma nu å pussar lite på shia. fixar med ericas överraskning. (den har jag hållt på med sen 7 augusti :) ...det ni.
nu ska jag göra mig klar för lunchen där å sen kallar jobbet klockan 12.
har även utvecklingssamtal , har ju iof redan haft det men ändå. får hoppas på bra betyg. om man nu är värd en lönepott i år, återstår att se. vi får hoppas.

i kväll efter jobbet är det tjejkväll hos erica :) åsflås kommer å joinar oss... så trevligt så !! :) erica har bakat en pollytårta, det ska bli intressant :) fast allt hon gör smakar gott!

igår fick jag btw en present , så här i förväg. himla gulligt :)

nä mina vänner.
ha en fin dag, det tänker jag ha :)

pusskram!




bild : snart där.


RSS 2.0