Underbar helg!!!!!!!


japp :)

har haft tråkigt nu i 2 timmar så jag fotade lite :)










nu ska jag på släktmiddag :) puss hej!

och ett hjärta till dig :)


Bara några timmar till..



... Sen kommer den här lyckorusningen som aldrig vill lämna min kropp. Den som är värt allt jag vet.
Minuterna , timmarna , dygnen som sätter färg på mitt liv. Det skulle kunna bli ett fint konstverk.




Thailand.Malaysia.


Det börjar närma sig nu. 4 veckors semester. Visst, jag längtar som sjutton. Men nu har man ju hittat en anledning att längta hem också. att gruva sig lite. Tur att hon finns kvar när jag kommer hem!

har kollat nu i några dagar efter lite äventyr. hittade några öar som både jag och marcus blev pepp på.
En som jag blev ltie förälskad i var chicken island och poda island. om jagfår bestämma så blir det dom :)
här kommer en bild på chicken island




och här kommer en bild på poda beach



och här en bild på vårat hotell de 5 första nätterna.
Krabi  - Ao nang.




Pratade med Frida idag på msn. dom har det bra :)
hon funderade på att möta upp oss i malaysia , det vore skit skoj att träffa henne också :))
Här kommer två aktiviteter som vi tänker göra i malaysia

Skybridge




och tvillingtornen :)



gode nice :)

det var en liten aptitretare ;)

ha en fin dag!



strax jobbet..


känns ju inte överdrivet kul , men jag är för det världens lyckligaste! :)
love my life!

maggan.


haha vilken lirare. "Vill du förlova dig med mig under vintern 2008?"
Tänk om allt kunde vara så enkelt, charmigt ;P


nu ska ja vila lite. har just kommit hem från jobbet och en god lunch på golden med linda och erica :)
i kväll blir det slapp hos erica. och helgen i övrigt bjuder på jobb jobb jobb :) men de är bra, behöver pengarna!!

me happy! :) <3

min dag.


05:15 ringde väckarklockan. dags att stiga upp och göra sig klar för jobbet. Var på kollo idag, väldans trevligt ...fast lite trist att jobba i sin ensamhet :) är ju van det galna på jobbet. mejeri tjejerna som rockar ! men det gick bra :) dallan och kuttis var ju ändå lediga båda två!

drog hem. skulle va hurtig och simma , men gissa om dom hade öppet. NEJ. skulle sova , men gissa om jag hade glömt bort middag hos mormor JA. där serverades potatispannkaka , yummi! :) efter det kallade tjejkvällen hos moster H.
Det var vi och mörti och åsflås. vi hade trevligt som vanligt. vräkte i oss en massa onyttigheter och skvallrade ;P så trevligt så!

sen bar det iväg till Ericas plejs. Det var också som vanligt, himla trevligt :) Vi glodde lite på CSI och snackade skit.
åkte hem och här sitter man. spelat lite hjärter :) snackat på msn. nu är det nog dags för lite film innan läggdags. är ju nämligen ledig i 3 jävla dagar , SÅÅÅÅ sweet. yeeeah. blir frissan i morrn och sen ska jag vara med erica och barnen :) undra vad vi ska hitta på ! trevligt ska de iaf bli. och onsdag blir det skeppet med dom och atle :) lovely!

fundera på fest på onsdag , är ju ledig torsdag. nån som är pepp?

hittade lite gamla julbilder .... eller iaf 2 år sen ;P


Det här var då jag då.

oh så fina så...

bocken äter upp vårat jesus barn... aj då..

bocken lär sig uno

haha vadå knäckta syskon..

HAHAHA!!! roligaste bilden EVER. pappas kaffemin. marias suck. och johhnys jävla gäsp.
vad händer?

haha.

sovgott mina vänner.


Underbar helg !


Fredag : vaknade med ett leende på läpparna. frulle. jobb och lite mys :)
Lördag : LEDIG. skönt. vaknade med världens största leende :) Vaknade med den där obeskrivliga känslan av lycka.
Sen väntade en skön dusch och frukost. Sen var det dags för lite systembolag och stan. träffa pappi och lunchade med han. sen var det kalas dags. efter det hämtade jag Erica och drog mot hennes syster och vi spelade monopol ett antal timmar , väldigt roligt ... dock vann jag ju inte. Anna tog hem segern :) min tur nästa gång.
somnade gott :)
söndag: Även denna morgon fick jag vakna av ett leende på läpparna. man kan ju undra varför ;)
dusch och frulle. sen drog jag till mormor och moterade isär hennes golvfläkt som gått sönder. drog till coop och handlade en ny samt lite andra varor. vi fortsatt till hortlax och morfars grav. där åt vi glass och pratade med han om allt möjligt. mormor drog en eller två kärleksförklaringar som vanligt, hon är SÅ söt :) men oj vad hon sörjer ännu. går nog aldrig att sluta med det när ens själsfrände och bästa vän lämnat en. sorgligt. vi drog vidare till moster H där kaffe och en väldigt god blåbärskaka väntade :) sen hämtade vi marcus och drog till mormor. där satt vi ihop den nya fläkten. klockan hann bli 17 å jag kom hem. här har jag slappat och mailat. nu håller jag på med mitt lilla projekt :)

snart blir det viccan linus och viggo. blir en hyffsat tidig kväll , börjar ju 6 i morrn bitti. ser fram emot i morgon :)

älskar er mina vänner.
puss&kram!

Atle 2 år.


I dag fyller mina fina kille två år :) GRATTIS! blir kalas senare i eftermiddag, ska bli så trevligt :)


för övrigt , känner bara en massa lycka. kan nån komma och nypa på mig? :) det är för bra för att vara sant.
men oj så jag njuter. av varje sekund :) <3



ville bara säga..


Att jag har världens finaste familj :)

johnny, jag älskar dig även om du har SP. haha. Det gör vi alla.
vi kan tillsammans bygga ett bo ;P
(internt)

har haft filmkväll med systrarna leijon , mina favorit tjejer :)
ännu en gång impar anna på mig. en halv sekund. de va bra gjort!! har jag aldrig lyckats med ;)
hoho.

nä sovgott mina vänner.

Tack flickor.


Fanny och Jenny för en trevlig middag :) ni är så söta och fina och roliga , jag älskar er :) det blir alltid lite nostalgi när vi träffas tillsammans! Synd att vi inte hann se ditt hus fanny, vi får ta det nån annan gång ! åsså får vi ta stugan också nån annan gång :) nice!

efter middagen drog flickorna hem och jag handlade kattmaten som jag glömt. drog till bror och atle ...vi drack kaffe och bror bjöd på rökt fläskfile , riktigt gott. sen busade vi med atle , sprang omkring i huset som galningar. tittade i fotoalbum och snackade lite skit :)

kom hem , då diskade jag undan och dammsugade. sen hittade jag ett gammalt brev som jag läste och kände lite sorg över. svamlade bort det och började på ett litet projekt som finaste ska få! :) (kommer dock dröja länge innan det blir klart) den som väntar på nått gott ;P

snart blir det att göra mig sängklar och titta på en film. "the kringdom" ...hoppas den är bra :)

aja, mina vänner. hoppas ni haft en fin dag !
sovsött. puss puss!

heckla!

Bild: heckla. saknar dig fina!! <3

Mia är väldigt klok.


Den viktigaste relationen vi har är till oss själva. Om man inte försöker att acceptera eller tycka om saker hos sig själv så är det väldigt svårt att hjälpa andra eller att känna sig riktigt lycklig. Om du får välja 5 personer som du anser är dina viktigaste relationer ... hade du valt dig själv? Dom flesta gör inte det , så himla knäppt. jag är en av dom. men har tänkt att bli lite klokare och snällare mot mig själv :) Jag blir så himla less på alla negativa tankar/handlingar som man gör istället för att peppa de bra och fina sakerna som man gillar hos sig själv. varför är vi människor så krävande? :)

Jag hade ett samtal idag där vi pratade om relationer. Vad man kräver av sig själv och den andra. Vad som är skillnaden mellan att vara själv eller tillsammans med någon. När man lever som singel så har man bara sig själv att passa upp. allt är på ens egna villkor. man har sin ensamtid. Många singlar går och längtar efter stora kärleken och när dom träffar den så tappar dom endel av de här singel-livsstilen. Nu måste man anpassa sig efter någon annas känslor, tankar och viljor. Det handlar inte bara om en som person längre och ensamtiden blir oftast mindre. Detta stör många sig på, och jag kan undra varför samtidigt som jag förstår att det är en stor omställning. Fatta dubbelmoralen med att längta efter den stora kärleken och sen bara skita i den för att det inte passar in i ens livsstil. (jag pratar inte om någon speciell nu)
bara allmänt. jag tycker människor har en tendens att ge upp för mycket, istället för att prata med sina människor. Jag har varit en expert på att lägga mina relationer på hyllan , för stora arbetsområden. enligt mig själv. så dumt. man letar kärleken , hittar den men orkar inte kämpa för den. Jag ska iaf bli grym på det :) Jag ÄR lycklig, men ska bli tusen ggr mer lyckligare. Jag tycker man kan vara nöjd med att man har det bra , men man får inte glömma bort hur det känns att vara mer än glad. lycklig. ibland behövs det så lite :) ibland behöver man bara tro på sig själv och tycka man är värd det.

Jag har haft en skit bra dag. och bättre kommer den bli :)

älskar er mina vänner!

Hilding.


Det är grejjer minnsan. oh ja. ;)


jag har inte hunnit blogga så mkt nu , haft så mkt att göra :P varit på vift.

har ju inte hunnit blogga om den fantastiska dagen med Atle, Anna, Andreas och lill ida. vi var hela högen å solade för några dagar sen på hemmlunda. super mysigt. ante var såå inne på att fånga fisk och gjorde coola trix i vattnet ;P Atle var väldigt impad åsså blev han lite kär i ida. och ida har äntligen blivit av med gipset så hon fick för första gången i sommar bada .... hon tyckte de va så kul :) Gullfisar! Sen drog vi alla till ericas plejs och åt middag.

I helgen sov ju atle hos mig , de va sååå mysigt :) en jätte fin dag/kväll. Vi var på kräftskiva hos Viccan linus och viggo, där var också Henke och emelie , Olle och camilla, Arvid och vi :) mysigt och gott ! viggo och atle var så söta ihop :) och atle va fasters mys kille hela kvällen. morgonen därpå vaknade atle halv 7 och då var det full rulle :) vi drog ut på stugan där både jag och atle somnade på sängen ;P

igår hade jag äran att hämta oliver på fritte och vara med han hela dagen och kvällen eftersom Erica hade kvällsjour. HAN ÄR SÅ SÖT !!! och vi hade så himla kul :) vi ska leka med hans lego i veckan :) det ska bli skoj.

idag har jag jobbat. sovit. varit hos mormor och avslutade kvällen hos erica. har ganska nyss kommit hem och nu blir det lite csi och sen sova :)

i morgon är jag ledig. nice. ska dock upp i tid ändå. det blir frulle med jenny som är hemma, YES! :) sen kommer nog fanny också, LOVELY! :) det blir bärplockning. film kanske, mys. åsså ska vi se fannys HUS ... snacka om vuxen poäng :)
ser verkligen fram emot morgondagen!

måste bara säga att jag är så himla glad! allt känns så himla klockrent. perfekt. så här vill jag alltid ha det :)
Ha en fortsatt fin vecka mina vänner. jag älskar er !


all kärlek.


Till dig hjärtat. Du är det finaste som finns. Vet inte vem eller vad jag vore utan dig.
Vad än folk tycker, tänker och säger , så kom ihåg att för mig är du det vackraste som finns!
Finns ingen i hela världen som dig.

Hoobastank - lucky

RSS 2.0