well hellu..

Nämen hallå där!

Kan ju inte vara sämre än min kära sambo som återupptog sitt bloggande i förrgår efter många veckors tid.
Mycket har hänt på de här veckorna. Nya blommor står på bordet, världens finaste.... kom hem igår efter jobbet och hade fått världens finaste blommor från älskling! :) sötnos.

Vi har varit på en kort semester, några dagar till sthlm och kryssning över till åland. Där även en liten del av min släkt hängde på, farfar fyllde 70år. Vissa festade till 4 på morgonen (även farfar) ... medans endel gick och la sig halv ett ;) jag och E kände för lite mys i stället :D vi har blivit så tråkiga på äldre daar ;) jag har iaf världens finaste släkt och min farfar är toppen, älskar dig!

Vi hade även några dagar hos pappas monika som för övrigt är världens finaste människa, både jag och erica tycker om dig så mycket ... du är underbar! :) Tack för sovplats, mat och skjuts :) guldvärt! <3

igår drog jag och erica till havsbadets lekpark med barnen... mysigt :) där var även anneli från jobbet med sin son christoffer , trevligt :) sen pysslade vi på här hemma medan sockret jobbade kväll. hade en mysig kväll. Ida har blivit så otroligt kramsjuk hela tiden, jätte mysigt :) 

i dag har jag hunnit med ganska mycket faktist. erica och jag lämnade barnen på skola och dagis. sen lämnade vi in hennes bil för hjulinställning , åkte hem så erica kunde byta om och skjutsade henne till jobbet. jag handlade lite till idas kalas i helgen och sen på apoteket och sen en timma hos mormor. mys :) nu har jag hunnit göra lunchlåda, plocka ut ur diskmaskinen , slått in paket till ida, anna, johnny och mamma :) och nu är det inte så länge till jag ska till jobbet. 

för övrigt så är jag ju världens lyckligaste, eller vi ...... vi fick låna till huset så nu blir det mest troligt husköp :) yeah! KUL VA!! =)

ne... de var allt för idag. ska fixa nu innan jobb.

Grattis till min bror som fyller år idag, älskar dig!
Erica, du är världens finaste tjej :)
Mamma, jag saknar dig... kom hem nu!
pappa, tack för en super fin helg :)


adjö. ha en fin dag mina vänner*

jobb idag efter 5 lediga dagar!

känns ju inte jätte kul direkt ;) dessutom måste jag sakna sockret hela kvällen. jävla.

idag lyser solen... skönt. älskar att ha dörren på glänt...höra fåglarna sjunga, shias klocka som låter när hon springer där ute. så fridfullt.

igår var min kusin sandra med på roomservice, hon va grym i tv-rutan. och lägenheten blev jätte fin! :)

jag har dessutom fått blombud, och inte av danne denna gång som jag trodde... hehe. utan av min älskade sambo. sötnos. jätte fina röda rosor med fina blommor, DE FINSTE BLOMMORNA JAG VET.
älskar dig erica!! tack :)

nä nu ska jag göra mig klar och sen besöka mormor min.

puss kram!

Vilken underbar helg!


Fredagen jobbade jag till sju och efter det så drog jag en sväng till moster H och sen till viccan. Mys! :) sen hämtade jag sockret mitt som slutade 22. vi såg lite L word och myste i soffan tills det blev sängen.
Lördag skulle jag eg jobba men erica ville gärna att jag skulle vara ledig med henne vilket jag inte var så sen att hänga med på, så jag tog ledigt och vi hade sovmorgon till typ elva eller nått. skönt. under dagen så gick vi till stan och handlade. åt glass. vi solade på våran altan (där vi fått fram ute möblerna också,lovely) vi drog till mammasen och böt däck... tog även med mormor så klart. sen grillade vi här hemma jag och älskling. vi drack vin och cider och åt ost och kex. såg tv och hade jätte mysigt! jag har världens finaste flickvän*

Söndag ställde vi klockan på 9. duktigt. vi drog ut och gjorde fint på gården. löv, gammalt gräs, ogräs ... blev många sop-påsar och ändå inte klara! :) Oliver kom hem kring tolv och vi köpte glass på statoil och solade här hos oss. oliver hjälpte till och gjorde fint på gården. sen hämtade vi flickorna.. alltid lika mysigt att få hem de små trollen. sen kom may och stefan med våran "nya" tvättmarskin .... TUSEN TACK. och vi fick även våran förlovningspresent från dom och ericas syskon , en riskokare, PRECIS vad vi vill ha. vi invigde den igår och det smakade jätte gott :) som på restaurang! tusen tack!

igår tog jag ledigt, kände mig inte riktigt hundra på morgonen. sovit dåligt så jag hade lite ont i skallen. brännblåsor på händerna och allmänt trött. så jag ringde till min snälla chef och frågade om det gick att fixa så jag fick ledigt, och han fixar allt... så jag fick vara ledig, jätte skönt. may kom så vi och anna och ida gick till stan , väldigt skönt. sen åt vi alla på golden och sen hem igen. jag hann fara med skräp på breviksberget.

idag är jag också ledig. har dammsugit och skurat här nere. vattnat blommorna och tvättat.
cyklat med ida till coop och handlat. vi har gjort chokladbollar :) sen har atle och maria varit och hälsat på ett litet tag, mysigt :)

nu ska jag göra lunch till ida och sen är det inte så länge till vi ska hämta de stora barnen! :)
ikväll har oliver uppvisning på skolan om rymden, spännande!!! :)

annars händer inte mycket alls. man är ganska upptagen med 3 barn och sambo, heltidsjobb och husjobb.
försöker vara duktig på att åtminstonde ringa, vilket jag kan tycka ni mina vänner är riktigt dåliga på :)

ha en fin dag. det ska jag. puss kram

RSS 2.0