ont.



Jag har lite ont i hjärtat. tycker inte om att "tjafsa" med dig. Det ska ju va trygghet. känner inget sånt nu. känner mig besviken. och ångesten räcker nu. orkar inte mer. idag när du sa ett antal ggr att du älskade mig så sa jag för första gången i mitt liv inte nått tillbaka. men jag älskar dig också.

äntligen hemma!!

image16

Värsta resan i mitt liv. ångestfylld och irritation hela veckan.
Det här var enda kvällen som var lyckad, för hon var inte med.

dessutom dåligt väder. 3 dagar regn och en dag mulet.


LOVE TO MY PEOPLE AND HOMETOWN!!

i morgon ska jag sköta min älskling!!

image15

Fin morgon...



vakna brevid världens bästa mari! min fina fina vän.

duscha å göra mig fin för mitt första möte med Viggo. finns många ord som jag skulle vijla skrika ut , men vacker passar nog bäst. vacker var bara förnamnet egentligen..... helt underbar. så stilig! så underbart snäll och lugn. Med sånna fina föräldrar så kommer viggo bli ett tryggt och självsäkert barn. jag ska ge all kärlek som finns till den lilla filuren. jag ska bli världens bästa gudmor!

dom hade ffått en massa fina presenter. hela hemmet var fyllt av lycka. jag njuter som får va en del av det.

jag älskar dig viggo ! och jag älskar dig viccan ! och jag älskar linus också :) ni är helt underbara! så fina människor!

det här var en underbar morgon, tänk om alla fick börja så bra.

nu väntar dock jobbet, känns inte lika uppiggande måste jag säga. men men..
fest i kväll. det var längesen sist, i julas tror jag bestämt. eller på fridas fest var det. i januari. då kanske det är dags! blir dock lugnt, jag ska sköta min lilla älskling atle i morgon eftermiddag så jag vill va pigg och alert så jag orkar busa mkt :)

nä, ha de fint.

kram!

här är lilla viggo :)

image13

godnatt!

sov sött :)image12

överlycklig !



Viccan ringde just å berättade att jag skulle få bli viggos gudmor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1



:D:D:D:D:D:D:D:D

värsta grejjen. va fint.

jag ska bli en bra gudmor!






jaaaaaa!!



välkommen till världen Viggo!!! :)

igår kväll fick viccan och linus sin efterlängtade pojke!! han är jätte sööööt!!!! :) och liten!

vikt 2850
längd 48



åh jag är så glad ! dom kommmer att bli underbara föräldrar!


love!

LOVE !!!



fin start på dagen!image11

JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!




JUST PRECIS NU SITTER LINUS OCH VICCAN I BILEN PÅ VÄG IN TILL SUNDERBYN, VATTNET HAR GÅTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


magsjuka.


i tolv timmar bodde jag konstant på min kära toalett. varje kvart satt min mage igång och vällde upp min magsäck, gång på gång. på gång. ligger yr som en höna i sängen, där jag legat nu i snart 24 timmar. förutom när det varit toa besök då så klart. har fått ner ett halvt glas proviva blåbär och nästan en hel loka. suget efter mat börjar att titta fram, men frågan är om man vågar. jag orkar inte spy mer. mina magmuskler har träningsvärk. tyckte synd om mina kära syster som behövde höra på mitt stohåj hela kvällen och natten. hon har käkat vitpeppar, hehe.

om två timmar kommer malle hem igen. hoppas att jag orkar mig upp från sängen, kanske till soffan. borde ta en pall och sätta mig i duschen, länge. för här luktas det inte så gott vill jag lova.

nä.

vi hörs.


RSS 2.0