mmm!

mmm!


Jag tänker fria till henne !!

Anna tror hon kommer att svara ja. så jag har redan börjat skicka ut bröllopsinbjudningarna. det här blir toppen!

Ja danne, du ska få sitta brevid nån av hennes modell vänner.


Angelina Jolie, släng dig i väggen.

Puerto Rico

Puerto Rico



nu är det precis 30 dagar dit. jippie !

hos mig händer det inte så mkt :) men jag mår bra! jag saknar anna å jenny å danne jätte mycket. såå mkt!

och jag är glad :)

Snart där !

Snart där !

Om bara 4 veckor så ligger jag där och pressar.
myser, mår bra och njuter !

längtar!!

helg.


Uppstigen klockan tidigt på morgonen.

idag fick jag vakna fint. väldigt fint. hörde hur mari traskade till toan kring sju. halv sover. sen en kvart senare kryper hon ner under mittt täcke å håller om. finns inte nått bättre sätt att vakna på. tänkte på det i morse. jag fick ett lyckorus i kroppen. :) så där kunde jag ju inte ligga kvar. hade ju fått den perfekta väckningen!

nu sitter jag här. har spelat lite hjärter. ätit lite morgongodis. myst med shia. hon ligger här på magen och brer ut sig. min söta älskade lilla pälsboll.

i dag är Tessan ledig. en promenad står på schemat. borde nog hälsa på mormor å morfar också. det var längesen nu. 3 dagar tror jag bestämt. svårt att hinna med ibland. sen kommer lill majja å sover här i natt.
det blir bra, har saknat henne!! min trogna vän.

Jag var med om världens pinsamaste sak i förrgår. men det tänker jag inte berätta här. men farligt komiskt var det iaf.

träffade linda igår också. hon toppade mitt hår. åh.. hon är så himla bra ! världens bästa kusin :)


aja nä nu är det dags att röjja undan dammråttorna!

trevlig helg nära och kära!

yeah.


Thaimat om en timma.

sen häng hos viccan. film å mys.

haft en bra dag :)



happy, oh yes.

Ett hus på landet.


Där man lever efter tankar, känslor och visshet. man lever på kärlek och livslust! man gör vad man känner för. älskar. leker. odlar. lever. hör. lyssnar. luktar. Dit ska jag nån gång. de va fint att drömma :)

Sovmorgon för hela slanten. eller eg inte. vaknade tjugo i åtta i morse. men vi (jag och mari) låg å pratade, segade å myste till klockan var halv tolv. fint. skönt.

nu ligger jag i sängen igen. trött som en gnu, väldigt konstigt dock.
jag börjar jobba om 30 minuter. segt. ofrivilligt.

har gjort en duktig sak iaf. varit på banken.


nä nu ska jag fräsha till mig.

kärlek till alla som jag tycker om!

ny vecka.


blev jävre en sväng igår. och att hämta upp marie. vi gjorde lite mellanmål och såg oss en riktigt bra film faktist. "när mörkret faller" SE DEN. lite ångestladdad dock. men verkligen bra. sen var det sängdags. surra lite sen sova. mysigt att sova brevid henne. du är fin.

nu har hon hurtat till jobbet å jag är inte riktigt redo att somna om. några hjärter nu å sen sova igen :) börjar jobba kl fyra! yeah! Efter jobbet så ska marie bjuda mig på paprikasoppa , det låter otroligt bra! :) Sen får vi se vad som händer, båda har sovmorgon till tre i morrn, weeeei :D

nä ... några hjärter nu då.
hejs

Godmorgon söndag.


Vaknade pigg som en lärka strax före tio i morse! Vaknade av "ljuva" stämmor från väggen brevid. piano och gud å jesus sånger. snälla gud, om du finns ....låt mig vakna utan dig. ta inte illa upp.

nåväl. lika bra att vakna i tid. har ändå hunnit endel. Handlat på coop. varit hos mormor å morfar med blommor. dom blev glada, men visst fick jag också en utskällning för att jag lagt ut pengar på dom. well.

nu tvättar jag. har hunnit med att dammsuga och skura. göra en tillbringare med smoothie , snart slut.
och så fick jag den briljanta ideen från mari att skriva ett brev. vilket jag gjort. så nu kära vänner... vakta er postlåda , kanske är det just DU som jag skrivit till. brevet innehåller ; en dikt som jag skrivit alldeles själv, information man kan klara sig utan, godis och en nöt , minnen.    fint va...haha

nä nu är jag relativt pissnödig efter alla glas av godheter, jag tar en paus i bloggandet. men vi ses om ett tag. kanske några timmar.


------------------------------------------------------------

jamen hallå igen.

kvällens aktiviteter blir jävre strax å sen mariehäng hos mig. inte illa.

jag har avslöjat för anna att det är hon som kommer att få ett brev. jag är inte så bra på att hålla tyst om överraskningar. hon blev glad. hon längtar tills hon får läsa min dikt. så nu fick jag lite prestations ångest. anna, dom är inte lika bra som dom brukar ;) Om jag ska va ärlig så suger den. men men... då kan du ju som tröst äta nöten som jag skickat med. eller godisen.

nu ska jag ner å hämta tvätten å börja dra mig. å kanske fräsha till mig också. ser ut som en lodis.


ja hejs

Ja


bra kväll igår. bra morgon. bra dag. å hyffsad bra kväll :)

....


En liten jobbig dag i dag.

har just kommit hem från jobbet nu. trött som fan. tror jag ska sova några timmar.

igår var en så fin dag/kväll. fick sköta atle i fyra timmar. me like. me love.
även marie och elle var på besök. samt bror å maria ett tag.

nattprat. fint. satt igång många tankar dock.


Tack alla fina människor för att ni finns i mitt liv <3


Alla hjärtans dag !!


Vilken underbar dag! Och jag har nog varit snäll i år...... åsså har jag ju så underbara vänner !!


Det finaste av allt var nog mitt blombud från gbg ! Min älskade daniel. du är sjukt underbar.. å jag älskar dig så himla mycket. Tusen tusen tack ! :) du gjorde min dag. Du är en väldigt fin vän, den finaste*

Tack nicklas! för den fina rosen jag fick :) Tack tack tack! underbar jobbarkompis :)

Tack lillasyster för mjukishjärtat. söt-skalle :)

Och tack för alla fina sms. :)

orkar inte berätta vad jag gjort idag. är så trött nu. eller okej, kort sammanfattning.

Ute och gått med fanny. bjudit henne på köttsoppe lunch , jobbat. duschat. nu sova.



älskar er !!


ps. åsså vill jag bara tack dig marie också (om du nu läser det här:p) att jag är glad att du finns i mitt liv. du gör mig såå glad :) tycker om dig!

Varm.


Det har varit en helt underbar dag. jag är varm i hela kroppen, och det värker lite av alla lycka som jag känner idag/ikväll. Vad kommer detta långvariga lyckorus ifrån...

nejdå, jag klagar inte... det kan få fortsätta :)

Steg upp strax efter åtta. lagomt trött. skulle va hos mormor kring nio tänkte jag. ringde henne halv nio å sa att jag snart var på väg. men då hade jag tydligen hört fel.... eller så hade mormor ändrat tid utan att berätta. mer troligt. :) jaa... iaf. jag skulle komma kring ett. jaha... slängde i mig lite frulle. borstade tänderna å hoppade i duschen. sen sprang jag till sängen igen... låg där en timma å tänkte å log och mådde bra. heter det dagdrömma kanske. japp.

sen kom syster. då bar det vidare till banken. hjälpa syster att lägga hennes pengar på rätt fonder osv.
hämta ut lite pengar till mig, tack a-kassan.

Spruningt på PT. dock i onödan. Handlat på coop. sen bar det vidare till mormor å morfar. Lagade middag åt dom , majja ,johnny , maria och atle :) gott blev det ! sen blev det jävre. och stugan. sen moster H. sen HEM. 8 timmar senare. skönt att va hemma. å stackars shia som får va så mkt ensam. dåligt samvete, ja.

i morgon väntar 9 timmars arbete. Men det känns helt ok. behöver pengar till resan:)


aja orka blogga mer nu. nope.

tack å hej :D

Bra.


Kan man lugnt säga. Middag igår på bordet när jag kom från jobbet. marie hade gjort en super god sallad (på min beställning :p ) åsså gott bröd till. YUMMI!!!!!!! Tack för det :) uppskattas!
sen drog vi oss till elle och lånade två filmer, vi började se på båda men lyckades inte se nån klart. för läskig och för trött :) marie började rycka (vilket hon gör när hon somnar hehe) så då tyckte vi det var dags att göra oss sängklara istället. jupp. fort var det gjort å trötta var vi.

mitt i natten. så började marie snacka lite. först trodde jag hon va vaken men sen insåg jag att hon pratade i sömnen.  "Aaaajj" "Det brukar göra ont i början men sen går det fort över" jag började skratta å marie vaknade å började också skratta. hon hade drömt att jag hade slått henne med en sån här reflex hammare (som doktorer har när dom kollar knät ) haha.. de var roligt.

Det är kul att sova med dig marie , det är både mysigt och flummigt, salig blandning ;)


och i morgon är det alla hjärtansdag. jag har lite funderingar, får se om det blir nått av det. dagens tid får styra.

i dag blir det att hänga på banken. fixa lte saker åt majja. betala resan :D fara till mormor å göra köttsoppa. bjuda nära å kära på middag där. mys. (trodde de va lunch så jag steg upp 8) jippie.

sen i kväll måste jag besöka stugan å leta upp några papper. snark.

jaja..

hörs å ses :)
kram!

mmm !


Fick fin främmande i natt ! :) haha vadå roliga timmen. jag var hög på mina insomningstabletter å marie var nog hög på trötthet kanske. haha... precis som värsta fyllan. de va trevligt :P Men nu måste jag ligga själv här... stackaren var tvungen att fara till jobbet. tomt igen. Men i kväll när jag kommer hem från jobbet så står hon hemma hos mig å lagar middag. lyx , jamen visst ! :)

ah måste säga att jag å viccan är inte så där jätte bra på hyra filmer, vi lyckades få dom andra att vilja se den vi ville se. handlade om ett litet barn som skulle sätta dit en pedofil. åh den va såå dålig jag dör! jaja.. men sällskapet var väldigt trevligt :) hade saknat viccan en hel del ! å hon börjar bli lite rund och fin nu :) fint!

aja nu ska ja spela några hjärter till. sen sova igen.


puss hej

Söndag.


Vilken vecka. en massa jobb. men dock skönt att skrapa ihop lite pengar !

Men i dag är en bra dag , för i kväll kommer marie hem från sthlm ! jag har saknat att hänga med henne :)

i kväll ska jag hänga med viccan linus å camilla. blir nog film eller nått skulle jag tro.

och nu är resan bokat också. 28:e mars drar jag å majja till utlandet :)



yeeeah!



Danne, jag älskar dig :)


vetinte.


Är det nu man ska börja inse att du bara är människa och inte stålmannen. Cancern sprider sig och det enda jag kan göra är att titta på. men idag ska jag hämta dig på lassa , då ska jag stanna hemma hos dig och pyssla om dig. stryka dig i håret och kanske vågar jag säga saker jag alltid velat säga. Är det dags nu kanske. jag älskar dig.

nu ska jag äta mig en macka. klä på mig en massa varma kläder och ta en kall promenad. högsta ljudet på mp3 och bara vara , innan det är dags för verkligheten.

Tur jag har varma tankar också.

Som marie sa till mig i förrgår när jag var less på jobbet. " låt dom inte stjäla alla dina tankar, tänk på nått som gör dig glad så går tiden så mkt fortare"

klokt.

jag kan tillägga att jag tänker på nått som gör mig glad.

........


kom hem !

yeah.


Igår när jag kom hem från jobbet..... så stog det en fin bukett rosor samt ett kort på mitt bord. Gissa om jag blev glad :) inte alltid sånt händer. varm i hela kroppen! Tusen tack marie :) fina du!

sov 11 timmar i natt. inte dåligt alls. uttvilad idag, japp. till å me så jag jobbade över 2 timmar idag :p
har hunnit med att laga middag och varit ute på promenad. solat. nu ska jag hoppa in i duschen. å sen tror jag bestämt att jag ska göra kväll. efter några hjärter :P en lång dag väntar i morrn !



Heej.

yeah.


Igår när jag kom hem från jobbet..... så stog det en fin bukett rosor samt ett kort på mitt bord. Gissa om jag blev glad :) inte alltid sånt händer. varm i hela kroppen! Tusen tack marie :) fina du!

sov 11 timmar i natt. inte dåligt alls. uttvilad idag, japp. till å me så jag jobbade över 2 timmar idag :p
har hunnit med att laga middag och varit ute på promenad. solat. nu ska jag hoppa in i duschen. å sen tror jag bestämt att jag ska göra kväll. efter några hjärter :P en lång dag väntar i morrn !



Heej.

yeah.


Igår när jag kom hem från jobbet..... så stog det en fin bukett rosor samt ett kort på mitt bord. Gissa om jag blev glad :) inte alltid sånt händer. varm i hela kroppen! Tusen tack marie :) fina du!

sov 11 timmar i natt. inte dåligt alls. uttvilad idag, japp. till å me så jag jobbade över 2 timmar idag :p
har hunnit med att laga middag och varit ute på promenad. solat. nu ska jag hoppa in i duschen. å sen tror jag bestämt att jag ska göra kväll. efter några hjärter :P en lång dag väntar i morrn !



Heej.

Lördag och söndag.


lördag: stiga upp halv sju. pingis heeeeela dagen. men kul att se när syster är såå duktig. pappa också btw. hem till piteå. beställa mat på thai. hänga hos johnny och maria. äta godis, snacka. pussa på atle. mysig kväll. jag å malle drar hemmåt. ser en kass film. somnar. vaknar att det är slaggis utanför mitt fönster. somnar igen.

söndag : snart kliva upp ur sängen. (när malin vaknar) äta frulle. hälsa på sally. STÄDA. sen kommer nog marie hit och hänger. dock tidigt i säng ikväll. börjar sex i morrn. jihooo


tack å hej

En bra dag och en dålig.


Torsdag: Det var den braiga dagen. babyteater på morgonen , UNDERBART !!!!!!!!!!!!
sen lunch med mamma innan jobbet. jobbar tre fjantiga timmar, dock roliga !
sen handlar jag lite mat. å fem kommer marie på middag. tacos står på menyn. gott ! sen surrar vi en massa å sen blir dags för film. efter filmen va vi lagomt trötta å skulle upp tidigt fredag så vi la oss och snacka lite å sen blev det sova ! haha konstig natt dock. vaknade hela tiden av nån konstig orsak.



fredag: stiger upp kvart över sex. lagomt trött. lagomt kul att se att nån får sova vidare, vilket såg väldigt skönt ut. aja... fick på mig kläderna och vandrade mot jobbet. där jobbar jag på som vanligt. lite halv seg.
sen blir klockan tio och det är dags att dra sig mot hortlax för att ta sprutan. Efter jag suttit och väntat i väntehallen hela min lunch plus femton minuter extra så frågar jag när fan jag ska få ta sprutan. gick några minuter så hade dom stuckit den i röven. tack och hej. nej nej nej .... tjejen sticker fel , sprutar allt i en muskel. AJ. problem att ta sig därifrån. ligga och vila i bilen. dra mig till jobbet. jobbat sen 7 och inga raster kvar. jobbar vidare och känner hur yr jag blir i kassan. går därifrån å får i mig lite mat. huvudvärk , magont och yrsel hälsar på. samt feber. då skickar min chef hem mig. vilket var bra. för här ligger jag. degig och hänging. Men nu ska marie komma och ta hand om mig :) laga mat å pigga upp mig. uppskattas! :)

sen i kväll kommer min kära umeå familj! som jag längtar !
pok!

RSS 2.0