Kommer bli en lång natt.


Hola!

har jobbat i snart 4 timmar på mitt första nattpass, bara drygt 6 timmar kvar ;) ... och jag börjar redan känna mig hyffsat trött, inte bra :P tur man har datorn iaf, det är ju en tidtjuv iaf. fast kanske blir man lite extra trött av att glo på den hela tiden också? varvar den med tv:n ;) eller lite snack med de andra tjejerna. Alla som jobbar här är verkligen så trevliga! hade tur som fick komma hit :)

i morgon när jag kommer hem, närmare halv nio på morgonen ska jag sova såå gott :) innan nästa jobb på coop väntar. tur jag inte börjar förrens kvart i fyra i morrn.

idag har jag beställt resa till mig och sockret, blir hennes 30års present. om 13 dagar åker vi till egypten en vecka, så gudomligt skönt. å det är så roligt att ge henne saker för hon blir så otroligt glad och tacksam! :) min fina tjej. <3

nåväl. ha en trevlig natt med god skönhetssömn :)Julafton hos oss.


Var jätte mysigt. Alla var på bästa humör och vi skrattade väldigt mycket. Erica har världens finaste faster, siv. Oj vad rolig människa. söt :)
barnen var extas över alla julklappar, roligt att dom blev så glada... de har lekt med deras nya saker hela morgonen. nu har jag skickat ut de stora , blev lite väl vilt här inne... bra att dom får göra av med lite energi ute i stället ;) vi har en åkbacke nära oss, där tog de plats :) Ida ligger och vilar... lillan var lite upp å ner i humöret, så lite sömn kan nog behövas :)

om drygt en timma drar vi alla till mamma och kenneth på julmiddag och mys :) bror med familj och majja och matte kommer också. och kära mormor så klart :) <3

fick en jätte fin julklapp av älskling. blev som två i en :) En helg i januari ska vi bo på fint hotell i umeå. då kan vi vara en kväll med min familj och en kväll för oss själva med romantisk middag :) lovely. har så fint socker! älskar dig.

hoppas ni andra också haft en fin julafton och att resten av julen blir underbar!!

Snart julafton.


Shit, det går riktigt snabbt. plötsligt hade man tusen saker ogjorda. tur att julklapparna iaf är klara :) bara en liten kvar. å den ska jag och barnen köpa idag efter de slutat skolan :) Barnen måste ju få köpa en julklapp till sin älskade mamma! <3

jag har varit ute och skottat i morse så jag skulle få ut bilen när skjutsning till skolan väntade. shit va tungt. och vilken stor infart och altan vi har. haha. ska strax ut igen och skotta så det inte blir så tungt sen.
i eftermiddag kommer mamma och kenneth och lämnar sina julklappar. och vi ska fara en liten sväng efter middagen till bror och syster med julklapparna från oss. :)

På julafton ska vi vara här hemma hos oss. Ericas familj kommer och firar med oss, dock inte roger med familj och heller inte leif och hans carro. men vi blir ändå omkring 20 pers. blir min första jul utan någon från min familj, känns lite tråkigt men samtidigt kanske nått man måste vänja sig vid. jag har ju min egna familj nu :) fast jul är ju alltid jul. traditioner betycer nog mer ibland än vad man tror :) men vi kommer att få mysigt, det tror jag verkligen!

sista veckan i skolan var jätte kul. speciellt torsdagkväll när vi hade klassfest :D middag på 1906 och sen samlades alla hos sherliy. jätte kul.

nä skotta då.

saknar dig malle.
<3

Psykologi och Friskvård.


Ätligen klart med plugget för i kväll. trodde aldrig jag skulle bli klar, eller eg var det största problemet att förstå. men jag förstår och jag blev klar fortare än vad jag väntat mig :) skönt att känna att man lyckas! nu får vi hoppas att det går bra i morrn på skolan när jag ska kunna allt detta också ;) håll tummarna!

I morgon kväll har Oliver julfest på skolan. Jag och Erica ska dit som ansvarsföräldrar. ska stå för fika och kaffe. ska bli kul :) De ska göra en julpjäs :) Har hunnit vara med på några uppträdanden de haft på skolan, och fast det inte är mina barn så blir jag så himla stolt och varm i kroppen. De är så fina.

Känner att jag varit lite stressad nu de senaste dagarna och inte gett lika mkt av mig själv med lek och bus som jag brukar göra, men jag får skaka av mig stressen och fokusera mig på det som är viktigt. mig själv och la familia :) mina älsklingar. vad skulle jag göra utan dem?

Igår var jag hos några klasskompisar och såg twin peaks. jag satt samtidigt och längtade hem till erica. varken jag eller erica gör speciellt mkt på sidan om vardagen, men vi går väldigt ofta om varandra, vilket gör att vi alltid vill ta vara på den tid som vi faktist har tillsammans. iaf... igår var jag borta. kom hem strax innan elva. erica låg i sängen men sov inte. slutade med att vi kramades och pratade om allt och inget till klockan var två på natten. det var så himla fint och mysigt. uppskattar våra djupa och mindre djupa samtal :)

Fick världens finaste omdömme från min praktik, blev väldigt rörd när jag läste vad Linda hade skrivit. Kände att jag växte några centimeter på direkten. Nu är jag godkänd vikarie i piteå kommun innom handikappomsorgen, känns bra. De ville jag skulle gå brevid 2 dagar på den killen jag inte hann lära mig och när jag gjort det kan jag vikariera på alla 3 killarna. super :) lät som om jag skulle få göra det nu på jullovet. har ju mina dagar på coop också. får se till så det inte blir för mkt.

nä nu börjar desperata hemmafruar! :)
ha det fint mina vänner*

RSS 2.0