Östersund - Frösön !


Ganska nyss landat här hemma från en underbar helg på frösön. Vi hade tur med vädret, både fredag och lördag helt underbart. idag var det mulet och regn men eftersom det är några mil att köra gjorde det  verkligen inget alls!

Fredag kom vi lite senare än vad vi trodde, eftersom vi lyckades köra minst 20 mil extra ;) tog inte världens smidigaste väg.... lätt att var efterklok. konstigt nog (eftersom både jag och älsklingen kan förvandlas till djävulen själv bakom ratten) så skrattade vi mest åt det :) .... var ganska mysigt. mycket träd ;) ...
när vi kom fram så drog vi genast till storsjöbadet. barnen tyckte det var jätte roligt. även jag och erica tyckte det va skönt att få svalka sig lite :) efter badet så drog vi till frösön och checkade in i våran stuga. inte världens finaste men absolut helt okej. jag och erica delade en 90:s säng, yeaah. mysigt men trångt ;)

lördag blev det frösö zoo och tivoli , jätte skoj. vi var där i 5 timmar! :) barnen var så söta och snälla. ida gjorde dock illa sig , men var snabbt uppe på benen. efter det var vi på en sten strand på röd ön (eller nått sånt?) och badade och solade lite. skönt. sen hem till stugan för ombyte innan restaurangen viktoria inne i östersund väntade på oss :) dyrt men gott!

idag när vi åkte hem så har både julia och oliver mått dåligt. åksjuka. julia spydde hyffsat mycket i bilen. min pappas bil ;) (så klart när man lånar någon annans) ... så vi har tagit hem den för att beställa tid i morgon på nått ställe som rengör den invändigt. luktar ju inte godis direkt. hemfärden var nog lite jobbigt för barnen. alla är nog ganska nöjda att sova i sina egna sängar och slippa sitta ner så mycket :)

även om vi haft fullt upp med alla 3 barnen så har jag och erica lyckats ha det så fint och romantiskt ändå :) världens finaste helg med världens finaste sambo! jag älskar dig erica! <3RSS 2.0