Psykologi och Friskvård.


Ätligen klart med plugget för i kväll. trodde aldrig jag skulle bli klar, eller eg var det största problemet att förstå. men jag förstår och jag blev klar fortare än vad jag väntat mig :) skönt att känna att man lyckas! nu får vi hoppas att det går bra i morrn på skolan när jag ska kunna allt detta också ;) håll tummarna!

I morgon kväll har Oliver julfest på skolan. Jag och Erica ska dit som ansvarsföräldrar. ska stå för fika och kaffe. ska bli kul :) De ska göra en julpjäs :) Har hunnit vara med på några uppträdanden de haft på skolan, och fast det inte är mina barn så blir jag så himla stolt och varm i kroppen. De är så fina.

Känner att jag varit lite stressad nu de senaste dagarna och inte gett lika mkt av mig själv med lek och bus som jag brukar göra, men jag får skaka av mig stressen och fokusera mig på det som är viktigt. mig själv och la familia :) mina älsklingar. vad skulle jag göra utan dem?

Igår var jag hos några klasskompisar och såg twin peaks. jag satt samtidigt och längtade hem till erica. varken jag eller erica gör speciellt mkt på sidan om vardagen, men vi går väldigt ofta om varandra, vilket gör att vi alltid vill ta vara på den tid som vi faktist har tillsammans. iaf... igår var jag borta. kom hem strax innan elva. erica låg i sängen men sov inte. slutade med att vi kramades och pratade om allt och inget till klockan var två på natten. det var så himla fint och mysigt. uppskattar våra djupa och mindre djupa samtal :)

Fick världens finaste omdömme från min praktik, blev väldigt rörd när jag läste vad Linda hade skrivit. Kände att jag växte några centimeter på direkten. Nu är jag godkänd vikarie i piteå kommun innom handikappomsorgen, känns bra. De ville jag skulle gå brevid 2 dagar på den killen jag inte hann lära mig och när jag gjort det kan jag vikariera på alla 3 killarna. super :) lät som om jag skulle få göra det nu på jullovet. har ju mina dagar på coop också. får se till så det inte blir för mkt.

nä nu börjar desperata hemmafruar! :)
ha det fint mina vänner*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0