goddag!


jag vet att jag har blivit världens sämsta på att blogga, ursäkta för det!
har varit så grymt mkt jobb nu å ännu mer blir det ... ! å av den lilla lediga tiden så ids jag inte blogga allt för mkt :)
ska göra ett litet försök nu.

min vecka :

måndag. jobba jobba jobba. kvällskaffe hos mormor. hem och sova!

tisdag. ännu mer jobb än måndag. kvällskaffe hos mormor ....hem och sova.

onsdag lugn dag på jobbet ... tacos med Åsa , marit, gunnar och två små söta troll :) marängswisch till efterrätt! massa skvaller å diskutioner. väldigt trevligt , fina vänner !

i morgon blir det en lugn dag på jobbet. städa. middag hos mormor och hjälpa henne med julsakerna. å kanske en sväng till atle!

fredag ÄR JAG LEDIG KAN NI FATTA DET ??????????? och ändå så måste man upp 8.45 till djursjukhuset å sterilisera shia. 800kr. svider. ta vaccinationer (1 av 3 ggr) å varje gång kostar 600kr. JIPPIE

lördag å söndag jobbar jag.

de va min vecka de ...

lovely.

:)

SNART DÄR


image54


jag är glad!



av många anlednigar :)



men lite oglad blir man när man får se att en sån här äcklig sate finns där jag ska rida elefant om en månad drygt!


image53

jag saknar dig.

image52

Jag längtar så fruktansvärt mkt efter dig. du fattas varje dag.
jag älskar dig*

hola!


isabel och charlie har varit här ikväll ... väldigt trevligt å alladels för sällan vi ses. ni är bra :) <3
har också hunnit äta middag å sett csi hos mormor , du är också väldigt bra :) <3

min syster gör sin praktik hos mig , och vi är inne på andra veckan ... hon är så himla duktig! stolt syster :)
och mitt utvecklings samtal med chefen gick super bra... :) fick ingen kritiik men en massa beröm...alltid välkommet:) han tyckte att jag i framtiden skulle bli en bra chef , att jag är en liten ledare redan nu. och att jag borde gå en ledarutbildning.... kanske.. kanske inte :) just nu är jag mest pepp på skolan faktist, hoppas jag kommer in :) jag fick dessutom mer poäng än förra året , det betyder ---> löneförhöjning ;)

nu börjar det närma sig min födelsedag också ... önskar mig BARA pengar ... :) och kramar :)
sen är det jul å sen nyår. å sen är det den 11 januari ;) THAILAND.

nä nu ska ja spela lite hjärter... å sen se lite lost ;P vardagen lixom.

hejs!

8 veckor.


precis idag. bara 2 månader kvar. jag längtar som en gris.
i morgon ska vi träffas igen å bestämma och planera lite mer :) har suttit å kollat på hotell i 2 timmar nu :P haha.

har sovit på stugan i natt , mysigt :)

helg.


snart kommer kära mari förbi å då ska vi laga god mat å glo på flatfilm :) ska bli kul! har hunnit sova två timmar nu så jag är pigg som en mört... funderar på att ladda hem en till film :)

i morgon kommer frida hem, det ska bli himla kul att se henne :) om hon inte är för trött. och är hon det så tänker jag dra mig till bror en sväng å säga hej, å kanske sova på stugan :) de va längesen! mys!

igår var jag,elle,erika,bobban, danne och nicke å bowlade...gick tyvärr inte så bra ;) tror jag hamnade sist eller näst sist... men de va jämnt :P

till 95% av all min tid så tänker jag på våran underbara thailands resa! vi ska ha det så himla underbart :) !!!!

nä ha det. nu kommer mari.
kram kram!

image50


LÄNGTAR IHJÄL MIG! :)

image49


underbar helg.


Fredag : bokade drömresan tillsammans med 2 fina vänner !

Lördag : Jobbade till 14.15 , snabbade mig hem. mari kom med middag. vi såg ett L word avsnitt innan luleå och jonas gardell väntade! jag och mari lunkade på ... sakta men säkert i vinterhalkan tänkte vi.... det slutade med att vi körde 130km/h dom sista 2,5 milen... haha... vi hann precis komma in i salongen. föreställningen var UNDERBAR. går inte att beskriva med ord , en lyckorusning ilade genom kroppen. kloka ord, galna överraskningar och underbara skämt. Jonas , du har verkligen pondus. sen drog vi till maris föräldrar å åt kvällsmat, de va mysigt :) dom hade 2 söta hundar också :)

söndag : jobba till 14.15 , hem och byta om...till mormor på middag. syster maria kommer... vi går hem och där väntar tvättstugan. datorn och tv:n hela kvällen. sen somnar vi som två små grisar :) trötta och mätta! maria praktiserar med mig i 3 veckor, och idag var första dagen och hon är super duktig! :) kul att ha dig där majja. <3

idag har jag jobbat mellan 10-19.15. gjorde en hemgjord pizza när ja kom hem, mums :) sett lite tv och nu sitter jag här. hyffsat trött. ledig i morrn :) elle och kattan kommer kl 12 och äter lunch hos mig åsså ska vi betala resan :) och prata å fixa :) KUUUUUUUL !!!!

och sen att hed ska till thailand när vi är där... hoppas VERKLIGEN vi ses... så du kan komma och festa med oss :)

ikväll ringde min kära bror  och berättade att atle ritat en teckning till faster :) SÖT! också fick jag prata med gullet i telefon... han sa mest hej hela tiden ;) fasters älskling!

åh... jag trivs som fisken nu.

jaaaaaaaa


Det blev thailand. sjukt. från en liten tanke jag hade igår... å idag blev det verklighet och jag fick med mig två fina vänner, Katrin och Elle :) den 11 januari 2008 beger vi oss från arlanda till kungariket ;) jag är i extas. verkligen. jag längtar så jag dör!!!!! :P

nu blir det dock inga mer tatueringar innan dess, måste avboka. och heller ingen katt. nu ska det sparas in på allt :)

är hos mari nu... vi väntar på att cissy och bellah ska komma och göra oss sällskap vid middagsbordet. paj och sallad står på menyn, samt vin :) det här ska firas ! haha.



jag är så glad :)


image48

THAILAND


i januari?????

kanske, det visar sig om några timmar :)


yeaaaah. hoppas hoppas hoppas.

har försökt peppat marcus, elle, katrin :) åsså finns det en söt 08:a som jag tydligen ska få hångla med på stranden, så jag bara mååååååååååste dit ;P


sova bör man annars dör man. dör gör man ändå... men ja gillar att sova.

natti folks.

stegvis...


så börjar mitt liv ta lite form... och jag gillar det :) roligt att man blev så poppis efter förra inlägget, har nog minst fått 10 samtal på den ;P och alla dom tio (förutom danne) mobbade mig ;P haha. En fin komentar " therese, du har väll inte knullat min syster också?" hahaha. nej.. det har jag inte. nån sorts moral har man väll ;P eller inte.

nåja. man sitter med förväntningar.... nästa vecka kanske man hinner dra å titta på den nya kattungen som ska inskaffas :) om det blir den jag vill så blir det en liten grårandig kille med blåa ögon :) söööt!

kommer man in på kursen eller inte?

2 nya tattueringar om 13 dagar :)

snart födelsedag...

jaa.. mkt kul att se fram emot :)

nu har det blivit dags för lost å sen sova. jobbas imorrn! kanske blir bowling och film med några tjejer från jobbet.. skoj :)



ha de !

image47

RSS 2.0