Havsbadet igår - Soffan ikväll!


Igår firade vi mitt socker. Vi drog oss mot havsbadet strax innan tre. checkade in och lämnade bagaget på hotellrummet. Sen gick vi till ställets spa avdelning, där väntade Fot,nack och huvudmassage! :) NICE. (Fick ett present kort av Danne (såklart) .. så det blev 0 kronor :) Efter massaget sprang vi upp på rummet och duschade och gjorde oss festklara! blev någon cider på rummet och stämmningen var mycket väl godkänd :)

Sen kom pappa och monika, Malin och johan och hela ericas familj , efter alla hälsat på varandra så vandrade vi neråt och mot maten och slagershowen. som för övrigt var super bra :) sockret var på G och jätte söt :) Det var väldigt trevligt :) Pappa var söt och försökte hinna prata lite med alla i ericas familj ...social och fin som vanligt:) <3

Sen blev det en liten tur till may och stefan för en kvällsmacka. men det kändes att det var fredag, man började gäspa där vid halv ett snåret och efter ungefär en timma hos ericas föräldrar så drog vi hemmåt. trevligt! :)

idag har erica varit lite seg ;) ... och jag har haft lite ont i skallen. Vi skulle ha en mysdag idag bara vi två men det blev kalas, stan och sen besök av ericas bror och hans tjej :) vi han vila i 40 minuter och sen var det dags för middag hos ericas mamma. men jag kände mig alldeles för trött. har varit en lång vecka och ett 18 timmars pass väntar i morrn och skola på det. kände att jag borde lyssna på kroppen och vara hemma och mysa. hade nog inte varit världens socialaste.... kanske inte så trevligt att sitta och halvsova på en middag :) men sockret är där och jag hoppas dom har trevligt.

nu ska jag spela en hjärter. och sen invänta min älskling så jag får rå om henne nån timma innan sängen kallar. hon ska upp 06:00 i morrn. nästa gång vi ses är på måndag kring 16:00. spännande.nåväl. Tack för en jätte trevlig helg!
älskar dig erica*
Och så vill jag bara säga att jag har världens finaste familj! :) ni betyder allt!

Jag blir arg på världen och dess okunskap om människan!


Som en sån sak att alla människor ska behandlas med respekt. Att man kan få den tillgången att få bestämma över sitt eget liv.

som lesbisk stöter man på många hinder , för mig gäller andra regler och jag måste anpassa mig efter det, fastän det är det sista jag vill. hur ska man få världen att förstå att mina önskemål och drömmar är precis lika viktiga som alla andras?

jag sitter och gråter och är bitter , och det är det sista jag vill! tänk om man fick trolla för en dag!

nåväl ... jag är ju inte den som bara ger upp ... strax är jag stark nog att armbåga mig fram! Jag vill ha rätten att bestämma över mitt liv trots denna skrämmande läggning jag råkas ha.


<3

Spännande dag på många sätt!


Spännande för att jag har varit utan behandling och medicin i två år nu och jag mår bra! Efter 7 år med sjukhusbesök, sprutor och medicin man mår bajs av till ett liv utan en massa måsten och jag mår prima ballerina!
Idag ska jag ringa min läkare och säga hur pigg och glad jag är och sen kanske samtala lite om en efterkontroll. Vi bestämde oss för att när det gått ett tag och om jag mådde bra så skulle vi göra en titthåls-operation för att se om det ser bra ut, men det hade sina nackdelar. Jag tänker nog föreslå att avstå och gå vidare utan och se hur långt jag kommer mig! jag trodde aldrig någonsin att jag kunde slippa undan sprutorna så även om det bara går några månader till så är jag ändå nöjd, konstigt men sant. Fast skulle jag bli dålig igen så sätter det många käppar i hjulet, det ska vi också prata om idag! känns bra att bolla :)

Sen känns det spännande för att det är min andra dag på praktiken och jag trivs redan super bra! Alla är jätte trevliga och brukaren jag är hos passar mig utmärkt! :) Hoppas det får fortsätta att kännas så!

man har mkt att uppskatta här i livet! tex, min älskade sambo! Tänk att man kan känna sig så säker i en relation, trodde nog inte att jag skulle få uppleva det. men det är väll som det sägs, när man träffar den rätta då vet man!

ha en trevlig dag mina vänner! <3

Sportlovet är nu slut!Jag är ganska nöjd med lovet om än vi inte gjort så mycket, men ibland kan det vara ganska skönt!
Det har varit lite grillning och pulkåkning och hälsat på lite här och där. har jobbat en kväll men annars varit ledig.
i natt fick julia magsjuka , så jag har sprungit mellan vårat sovrum , julias sovrum och toan några gånger :) som tur är verkar hon lite piggare idag, men trött. (förståeligt) jag är också trött ;)

Ringde min handledare idag, min praktik börjar i morgon ... ville bara berätta att vi haft magsjuka här och hon tyckte jag skulle stanna hemma i morgon så jag inte smittar någon. Då ska vi göra bort att titta på lokalen vi hyrt till ericas 30 års fest :) hon var så duktig och skrev inbjudningar idag :)

idag har jag varit duktig och städat båda toaletterna och handlat lite inför veckan. Nu strax ska jag börja göra pizzadegen, blir pizzabullar idag till middag :) barnen blev glada!

på 3 dagar får mormor komma hem från sjukhuset .. skönt. har varit och hälsat på henne nästan varje dag, idag åker jag inte eftersom jag kanske smittar? och i fredags fick jag ingen barnvakt. men det känns bra i hjärtat att jag kunnat hälsa på så mycket, hon blir så glad och jag slipper må dåligt över att hon ska känna sig ensam! min älskade mormor! hon är verkligen kärlek!

här kommer en liten bild på henne :)
hoppas ni haft ett fint lov!
kram!!
Min bästa vän Maine Lindqvist! <3


RSS 2.0