Trevlig helg!


Jag har sökt till framnäs folkhögskola till utbildningen personlig assistent. sista ansökan var 1:a juni.
2:a juni får jag ett samtal av skolans rektor som ringde och berättade hur mycket han tyckte om mitt personliga brev och sa flera gånger hur bra jag skulle passa in och att jag verkade så förnuftig osv. sen gjorde han en telefonintervju som kändes jätte bra även om jag inte alls på en fläck var beredd :)

han sa att dom skulle försöka få klart vilka som kom in i klasserna midsommar veckan men var inte säker på att de skulle hinna så det kunde ta en extra vecka. Igår fick jag mitt brev, en vecka tidigare :) och jag kom in !!! =)
känns äckligt kul.. och jag behöver det här ! :) kommer jobba extra på coop så jag inte behöver låna så mycket pengar.

Igår var jag på klassfest, alla nior i piteå kommun var på nolia , mat och dryck, klassfoton och disco.
våran skola fick börja ta mat eftersom vi vann tävlingen i hur många anmälda som hade kommit ;) yeah!
riktigt riktigt skoj var det :) men jag och cilla var förståndiga och drog hem kring tolv, då kom mitt älskade socker och hämtade oss, tack! :)

snart kommer erica hem från träningen (hurtbulle) och då ska vi duscha och ha mysdag innan hon far på jobbet och jag till mammsen! :)

ha det fint mina vänner!
kram kram! :)

Vilken dag!


Morgonen började så bra.... sen raserade allt.

klockan två åker vi till mamma, som jag ser fram emot det. behöver lite mamma kramar :) Dom får en alltid lite gladare.
Saknar syster malin. och pappa. och monika. åsså saknar jag atle.
drömde om farmor henny i natt med (Gjorde det för någon natt sen) ... så nu saknar jag henne med!

Utan att vara bitter så kan den här dagen gärna få passera !

trevlig resa anna :) puss!

Helg!


Idag har varit en riktigt slapp dag. Erica drog till jobbet kring tolv, och då blev det lunch för mig och barnen.
sen har vi varit hemma och stökat på. handlat lördagsgodis och diverse på coop, kramat lite på älskling.
hälsat på mormor. varit ute och cyklat med barnen och lite duktig... strött lite blå korn över gården där erica gått med mossrivaren. ida har duschat och nu sitter alla uppe i deras tv-rum och äter godis och ostbågar. ser tecknat. dom har fått 6 barnkanaler , vilket de tycker är super skoj!

i morgon så jobbar erica mellan halv nio och till kvart i sex. då ska jag och barnen och mormor till mammsen och kenneth för att de ska fira ida. ska bli jätte roligt, saknar mammsen så mycket. kenneth också för den delen :)
på morgonen hade jag tänkt vara duktig och dammsuga och skura. vika lite tvätt och vara huslig så det är fint när sockret mitt kommer hem :)

Om drygt två veckor firar jag och erica 1 år , ska köpa nått fint åt henne :) Eller uppvakta henne med nått annat! En speciell kväll ska det bli. Jag jobbar kväll men ska se om jag får byta till mig och jobba dag. jag älskar dig erica! Jag är kärare än nånsin , utan dig vet jag inte vad ja skulle ta mig till ! Tack för att du finns.

jag har skickat in mina ansökningspapper till skolan. och i förrgår så ringde självaste rektorn och beundrade mitt personligabrev och det blev en telefonintervju, det kändes klockrent... han sa flera gånger att jag lät som en förnuftig och väldigt passande person för utbildningen.... så nu håller jag tummarna på att jag kommer in! :)

I augusti så ska jag hälsa på min älskling i Götet, DANNE! :) Ingen kan förstå hur mycket jag längtar. så himla mycket.
då ska vi kramas 24/7 i 5 dagar :) hoppas anna också är hemma då! en sak är ett måste, LISEBERG. och du danne måste åka ALLT med mig.

nä nu ska jag lira en hjärter innan sockret kommer hem!
fotboll i kväll, hejja sverige!Var tvungen att ta kort på de söta nu ikväll på deras mys :) Se så söta kottar jag har här hemma!


RSS 2.0