En ledig måndag.


Morgonen började så bra den kunde. vaknade brevid min finaste underbaraste tjej!! (har inte riktigt fattat att det alltid kommer att vara så nu, helt underbart=) halv elva drog jag och den minsta och hämtade mormor och besökte morfars grav. sen åkte vi och köpte lunch åt Ida och lite fika. drog vidare till moster H vilket var väldigt trevligt. skjutsade hem mormor och vi drog en kortis till maria och atle. sen var det dags att hämta de stora barnen på skolan. Julia följde en kompis hem. snart ska vi börja med middagen och sen kommer älskling hem klockan 5. kring 6 kanske jag och oliver åker till bror och ser vad han har för tv-spel att låna ut! :)

ikväll vet jag inte vad som händer, men det ska bli skönt att bara vara hemma och njuta av alla fina! :)
nu är mina saker här i huset också så nu känns det lite mer som mitt hem också. jag älskar att vara sambo!
Det var ett väldigt bra beslut :)

ha en fin kväll mina vänner!
kram kram

God morgon mina vänner!


Äntligen en ledig dag efter 7 jobbiga arbetsdagar. I dag efter jag skjutsat O till skolan så blir det ett annat sorts arbetspass... ska nämligen börja packa i lägenheten på riktigt, har hittills bara varit lite då och då o lyan och hämtat lite saker. men nu ska det packas några kartonger iaf. funderar på att fixa de stora sakerna som sängen, soffan, tv i helgen. skulle va nice att göra bort det och samtidigt få lite fixat här hemma, tv-rummet till barnen där uppe.

vi (may och erica) har tapetserat i vardagsrummet, de vita väggarna .... snart blir det sista väggen som ska varwa brun.
kommer bli skit fint :) trivs väldigt bra i huset och äntligen har jag börjat sova lite bättre! jag älskar att vi blivit sambos, så himla himla himla mysigt. nu behöver vi aldrig sakna varandra... bara när vi jobbar :)

idag ska jag sköta atle medans maria är på Ultraljud, jag längtar riktigt riktigt mycket faktist.
blir nog en fika på stan också. och sen i kväll ska jag och sockret på bio, så bli mysigt :)

hoppas alla får en fin helg.
KRAM!


Konstiga nätter.


Kan inte undgå att undra varför jag börjat drömma så otroligt mycket. och varje gång är det om nån jag tycker väldigt mycket om. i förrgår drömde jag om Faster anneli, hon var i knipa och jag gjorde allt för att rädda henne. hela dagen gick jag och tänkte på henne och idag slår det mig, varför inte bara ringa och säga hej? ibland blir jag arg på mig själv för att man inte tar sig tid. jag menar, här framför datorn lägger jag ju inte bara en timma för mycket i veckan på. Jag ska ringa anneli i kväll på min jobb rast.

i natt drömde jag om britta. drömde att hon flyttat till piteå för att ta hand om sally som var sjuk , och tyvärr så hamnade sally på hem och britta fick inte bo kvar i hennes lägenhet (?) så idag har jag tänkt på britta nästan hela dagen. När jag la mig på soffan 5 minuter innan jag skulle ta tag i städet så tänkte jag på britta hur hon alltid somnade i soffan när det var dags för film, hehe så söt. och när jag städade så hade jag på HÖG musik och då tänkte jag på henne, hon brukade också poppa när det var städdags. och om jag inte minns fel så hade hon ett vitt/svart förklde med blommor ? som hon hade när hon städade och lagade mat, vilket fick mig att le. jag tycker det är fint att människor kan göra en så lycklig utan att finnas i ens vardag. Jag kan ofta sakna britta väldigt mycket , finns ingen människa eller händelse som kan ta ifrån mig hur viktig hon varit (och är) och hur jag faktist älskar henne. Hon har gett mig mycket och det är jag så tacksam för.

ibland brukar jag och johnny prata lite om henne, och jag vet att johnny också saknar henne ganska mycket ibland. Det visar ju bara hur mycket man uppskattar den tiden. Hon har en egen speciell liten plats i mitt hjärta!


så i natt ska vi se om vem jag drömmer om :) erica gills inte, hon är ju min dröm dag som natt :)


ha en fin dag mina vänner, och en fin helg.

kram kram!


Lediga dag!


Vilket var väldigt skönt eftersom jag inte sovit så bra. Har drömt så himla mycket de sista dagarna.
och en trött ida kom tidigt i morse och tog halva sängen ;) tror jag och erica delade på 1/3 del av sängen hehe.
på morgonen så var barnen väldigt glada eftersom min katt shia flyttade in igår kväll , oliver vaknade (och brukar annars ligga och dra sig ett bra tag) men var uppe på 3 sekunder när han såg att shia var i hans rum.

under skoltiden så har jag och ida haft besök av syster maria , hon åt lunch med oss.
sen så har vi varit i stan och sökt praktik plats åt majja. hon var jätte duktig. sen köpte vi fika till oss och maria och atle och drog dit och fikade. varje gång jag träffar atle så gör det lite ont i hjärtat att jag träffar han mycket mindre nu än förr.
kommer alltid att vara fasters ögonsten. <3 kanske tar ledigt fredag och sköter atle.... behöver eg pengarna men jag behöver atle tid också :)

efter skolan så kom vi hem och oliver berättade att de varit dumma igen på skolan. vi satt oss ner i hans säng och kramades och grät en liten skvätt. underbara älskade oliver. ibland blir jag så himla arg på skolan, är dom blinda?
han hade nämligen pratat me lärarna och sagt vad killarna hade gjort (han hade till och med lite skrapsår på magen)
men dom hade inte ens sagt till killarna. jag blir vansinnig. varför ska barn vara så elaka?
men det blev lite bättre med kramar och glass. dessutom fick han välja film så nu ser han ganska nöjd ut.
ida ligger brevid och läser en tidning. julia sitter brevid mig och pysslar , skönt att ha henne hemma igen. vi ska snart spela lite kort.

klockan 4 kommer älskling hem. världens finaste tjej. ibland kan jag undra hur jag skulle ha så tur att få träffa henne.
hon ger mig så otroligt mycke kärlek , det är så underbart när man känner hur nån verkligen älskar en. jag har aldrig nånsin känt mig så lycklig faktist. jag älskar mitt liv som det är nu, och hoppas att det alltid får kännas så här bra.
Tack erica för att du finns :)

ikväll har jag lovat att ge erica massage, hon har haft jobbiga dagar nu med huvudvärk och magvärk, tycker så synd om henne. hon förtjänar lite massage ;) sen ska vi nog inviga bastun ikväll, iaf om jag får välja :P .......jag ÄLSKAR att basta!

i morgon börjar jag sent. klockan 4. och erica slutar 12. tror det blir att springa en sväng på stan och fixa lite saker :)

nä nu ska jag spela lite med julia.
ha det fint mina vänner! :)
kraaaaaaaaaaam

Personligt brev.


I dag har jag och min syster suttit hela morgonen och fått ihop hennes personliga brev. Hon ska besöka några platser åsså får vi hoppas att hon får praktik nånstans. I dag har vi besökt nordzoo här på dörrnäs , där jobbar ju sandra (olivers bonus mamma) och även oskar , olivers pappa var där. Himla trevliga människor. bjöd hem dom till oss när vi fixat klart här i huset... ligger ju endel kartonger kvar. ikväll ska vi fixa en massa. mest tråkiga papper å sånt :P om erica själv fick välja så skulle det nog bara stoppas ner i nån låda och gömmas .... eller va säger du älskling? ;) puss!

ida ligger i vagnen och sover. majja ska äta middag med oss, mys. snart är det dags att hämta de stora barnen från skolan. sen kommer Erica hem kring halv 4. går inte en sekund utan att jag saknar henne, fjantigt men fint.

inte länge nu innan vi drar på våran semester också. nice nice.
kanske blir en sväng till umeå också en helg i feb. bror och dom ska också dit, och monika.
vi ska ha spa kväll för tjejerna. får se som sagt om vi åker dit :) kanske.

aja. dags att göra sig klar för upphämtning.
ha det fint kära vänner!

Puerto Rico!


here we come! :)

Gav älskling en resa i julklapp. idag har jag bokat. det blir en vecka på puerto rico.
den 4 mars åker vi :) NICE! riktigt nice. ska bli så mysigt. blir perfekt med en liten kärleks semester efter flytten :)
framför allt så behöver erica lite ledighet. ska ta hand om mitt lilla socker på bästa sätt :)

strax är det jobbet som gäller. snart kommer olivers bonus farmor louise och hämtar honom.
åsså kommer anna och ante och är här medans erica kommer hem från jobbet, och jag drar dit. hinner bara se henne en sekund idag, urs.

har mycket att se fram emot nu :) allt känns helt overkligt bra faktist.

ha det fint mina vänner!



Erica!


Du gör mig så himla himla lycklig!!!!

RSS 2.0