Så jävla underbart.


INGEN kan förstå min lycka nu :) jo , kanske en person. Det pirrar i hela kroppen. Fjärillarna i magen  leker som aldrig förr. mitt leende har konstant varit uppe till ögonbrynen hela kvällen. tänk att en sån dålig dag kunde bli till den bästa i mitt liv typ. Äntligen. Jag längtar väldigt mycket :) och jag älskar väldigt mycket. Du gör mig till ett lyckorus! <3
Finaste finaste finaste du.

En vind..


... kom och sopade ner mig. bara så där pang. jag behöver semester. jag är helt slut. orkar knappt tänka.
sen att nära och kära mår pyton gör inte saken bättre. en känsla som inte vill ge med sig, en blandning mellan att känna sig i vägen och att vara otillräcklig ... den gör mig GALEN och jag får så jävla ont i hjärtat.

Har pratat med pappa idag, kände att jag behöver få kramas med han! Ville komma till umeå , men han kanske ska hit. på ett sätt hoppas jag att han inte kommer så jag får fara , får mer tid med pappa då :) åsså lite miljöombyte. Det skadar aldrig.

nu ska jag gå och sätta ihop alla spikmattor som har kommit och sen ring alla kunder som har beställt. sen är det middag och affären öppnar. och hunden... den behöver som vanligt sin motion.

ha en trevlig kväll mina vänner.
kram!

Godnatt.


Just kommit hem från Erica. Vi såg en hyffsad bra film , taken. Haft en trevlig kväll , som alltid i det sällskapet!
Tidigare i kväll hade jag patrik och marcus spelkväll :) vi spelade RISK i 3 timmar, riktigt roligt :) gick lite upp å ner men kände mig nöjd när vi slutade ! Vi har ätit middag hos mormor och det smakade som vanligt väldigt bra. Fick även med mig middag till jobbet i morrn, snälla söta mormor =) <3

Idag på jobbet var det riktigt trevligt :) Kuttis och Dallan är säkra kort. Och med all bra musik i mejjan är det ju svårt att misstrivas ;) spec när dallan sjunger med så bra. och hennes rörelser .... yeah! ;) Keep going.
Efter jobbet så drog jag till moster H , mitt tillfälliga hus. Dammsugade , skurade , vattnade alla hundra blommor. renbäddade. riktigt huslig faktist :)

i morgon jobbar jag som sagt kväll , ska bli riktigt skönt med sovmorgon :) och ännu skönare med ledighet torsdag.

Thailand/malaysia. 45 dagar kvar. Det är 6 veckor och 3 dagar. Det är inte alls länge. Även om jag verkligen trivs med min vardag så jävla mycket just nu så känner jag att jag verkligen behöver semester. det har varit ett långt år och jag behöver mina 4 veckor ! men som sagt, aldrig dragit utomlands med blandade känslor förr. då är det tur att man åker med rätt människor :)

Nu ska jag spela lite hjärter och sen sova!
älskar er mina vänner! kram!


Kunde ha varit inbrott.


Igår när jag kom hem till huset efter min vistelse i öjebyn så var det mörkt och ensamt. patrik var borta på läger. jag ensam i det stora huset , med katt och hund som sällskap. Jag tog mig en varm dusch. när jag torkade håret så tyckte jag att jag hörde nått i huset. blev så rädd. bad min trogna bästis att ringa , vilket hon snabbt gjorde. Hon fanns i luren hela tiden medans jag sökte igenom rummen , dom jag vågade gå in i. Ingen inbrottstjuv där. tände och släckte lamporna , visste inte vad som var bättre. att ha tänt så dom tror vi (jag) är vaken eller mörkt så jag ser dom också, ifall dom står där å kikar. släckte...vill ju inte ligga steget bakom. provade med mp3 , spelade en låt men fick panik att jag inte skulle höra ljuden (som jag ville slippa) fatta skitts man blir när man är rädd. haha. efter någon timmas vakenhet , så gjorde jag det jag absolut inte fick göra enligt moster innan hon åkte. Jag lockade på Tess (ja , vi heter samma deras hund och jag.....) sa att hon fick sova i sängen, och GLADAST i världen så kom hon givetvis. å jag kunde slappna av och sova lite :) så bra. men det tog tid. och tack erica för ditt stöd ;) så här i efterhand kan man ju bara skratta och skämmas :P

Morgonen började med promenad med Tess. först var det riktigt jobbigt ... ja menar skippa sömn för att gå ut å gå med henne , men det var skönt att komma igång på morgonen, blev så mkt piggare. åt till och med frulle.  bara en sån sak.
sen bar det iväg till jobbet. där gick tiden ganska snabbt. när jag satt i kassan så fick jag en stor blomma. jag nös å nös å nös å glömde bort att jag inte ska ta mig i ögonen då , gjorde så klart det och fick en allargisk reaktion. ögat blev illrött och stort och hängit. jätte sexigt. vet inte hur många idiotiska "roliga" skämt som kunderna kommit med. vart får dom alla skit skämt ifrån... och VARFÖR kommer samma skämt från gubbar. dagens bästa var iaf när anneli berättade om hennes tur på hästen. haha. skulle verkligen ha velat se det. :P

på kvällskvisten så har jag och marcus sett en "skräckis" barnhemmet. som inte alls enligt mig var skräck. och inte heller så bra som alla sagt att den ska vara. blev sååååååå besviken. bellah, det är nått fel på din smak ;)

nu blir det lite hjärter och sen sova.
Ha en fin helg mina vänner!
kram!

Goddag!


Har inte alls varit särskilt bra på att blogga den senaste tiden, illa! Men jag ska försöka bli bättre.... bara de att man tycker man har tusen andra saker att göra och som är viktigare :) kanske eg är ett bra tecken att man inte hinner blogga så mycket , verkar mer som att man har ett liv då ;) eller...

min vecka hittills ,

I måndags jobbade jag halvdag och andra halvan fick jag pussa på min älskade atle. Sköter han extra mycket nu när maria är utomlands. allt för att han ska slippa vara så länge på dagis. Tisdag hände inte mycket , hade kvällsjour så jag sov alldeles för länge och sen var det som sagt coop hela dagen och kvällen. blev en tidig kväll eftersom Atle kom 06.30 på onsdag när jag var ledig. vi hade en himla mysig dag! vi hann till moster och säga hejdå. (dom är i USA , och jag bor i deras hus nu i 3 veckor ) (kattvakt, hundvakt,blomvakt,mat-tant) sen drog vi till erica och var med henne och ida :) sen hämtade vi viccan och tog med henne till stugan där kenneth väntade och där jag lämnade shia. mitt lilla barn :)
sen drog vi hemmåt och johnny kom och hämtade söt killen. då bar det iväg till nästa dagis och fritte för att hämta 3 andra söta barn! :) och vi hade en jätte mysig eftermiddag med läxor, kortspel, memori och lite film! Sen kom deras söta mamma hem.

idag har jag jobbat kort dag, hämtat atle på dagis. vi har varit ute med tess (hunden) och atle somnade sött i sin vagn. där han fortfarande ligger. jag har medans hunnit hänga tvätt , ätit lunch och haft kunder i affärn. (min mosters affär, ögonsten.) jenny kommer nog snart och är med oss. sen kommer bror och äter middag med oss. sen bär det av till erica för lite häng där :) det ser jag fram emot!

som ni märker, fullt upp men väldigt fina dagar....jag klagar verkligen inte ! :)
kram på er!
<3

<3



Jag älskar dig !

Killfrämmande.


Atle har sovit hos faster i natt :) så mysigt! :) min söt kille!! sov längre än väntat också, tll kvart i sju! :)
tur att jag va duktig å gick å la mig kring 22 :) nu på morgonen har vi hunnit med välling, dansa och sett på barnpogram. nu spelar atle lite piano och dansa för sig själv. I dag ska vi hälsa på farmor på coop. vi ska se efter ett linne till mig på stan. vi ska hälsa på mormor och sen i dag kommer viccan och viggo kanske och säger hej :)

i eftermiddag kring 5 , halv 6 blir det förfest hos dallan. rätt många som ska dit, så kul :) sen blir det personalfest kl 7 på sjöbodan. ser jag verkligen fram emot :) lovley! god mat, fina människor och underhållining.

sen känner jag på mig att dom dagar som väntar kommer bli super dom med :) De flesta dagarna just nu är helt underbara! me like!

kram på er mina vänner!

min helg.


Fredag : Jobbade till 20.15 , hängde lite med erica och anna. Drog iväg till issas födelsedagsfest , och det var sååå kul att se dig issa, sötnos :) mådde tyvärr inte så bra så jag var tvungen hem och sova så jag skulle orka stiga upp 6 lördag morgon. då blev det jobb 7-15.15. hem och duscha. middag hos gunnel med hon hennes son och ena dotter, pappa och atle :) de va väldigt gott och trevligt! sen bar det iväg till Erica ... och det var också väldigt trevligt! :) i dag har jag varit hos moster H med mormor. fikat med cissy , pappa och gunnel. sen gick jag å cissy hem till mig å snacka lite skit... handlade på coop , snackade lite mer skit :P sen var det dags för mig att jobba! slutade 22.15 i kväll. efter det har jag hunnit till erica en sväng och sen max med marcus :P niiiiiice.

nu har jag nyss duschat å tänkte sova :)

peace!
<3

Onsdag!


Skönt med ledig dag. verkligen. sova ut. även om jag vaknade strax efter nio :P
har hunnit duscha , ätit våfflor , spelat några vändor hjärter :) pratat med vix.
nu ska jag dammsuga å sen göra mig klar för att följa vix och hämta viggo på dagis :)
sen ska vi vidare till mormor å vara hos henne ett tag. sen bär det av till maria och atle om dom är hemma, ska hämta min påse som jag lämnade där i lördags åsså busa lite med atle. Sen i eftermiddag blir det att fara till erica och vara där :) Idol börjar ju i kväll, haha det ska bli intressant :)

ha en fin dag mina vänner" kram!

Love is in the air!


sov sött :)

igår hade vi släktmiddag.


några väl utvalda bilder :)



söt mormor som bjöd hela släkten på kalaset :) och lite av min kära mor!



Cissi och hennes mamma Inger ;) fråga mig inte vad dom gör.


Världens sötaste ängla :)


Tina posar ;) (hahaha sorrie tina ;) men du va så vacker..


Mamma smygfotar också :P


Söt atle!!



Clara, ängla och atle :) busungar!


Magnus och Erika och maria


Familjen Richard lindqvist.



Trött och sliten efter en jobbig dag.

RSS 2.0