Ny arbetsvecka!


Då var det måndag igen. det har varit såå skönt med en ledig helg. nio dagar i rad juldagarna är inte roligt att jobba. var helt död i kroppen. i kväll har jag kvällsjouren, börjar om 45 minuter. känns så där. fast älskling jobbar också hela kvällen så det är nice :)

igår kom dallan och jimmy och såg DET med oss, väldigt trevligt :) och dallan var så söt som somnade lite då och då.
haha. en gång började alla skratta för då pep hennes näsa när hon sov. haha.
oliver kom hem där vid halv elva .... så himla skönt att han är hemma igen, finaste oliver!
i morse fick han öppna alla julklappar från erica, mig, kusinerna, matte och min pappa. han var riktigt nöjd... kul att se :)
morgonen har varit skön.... vi fick ligga längre än vanligt och vi har hunnit med spel på morgonen och pussel och bus.
sen jag kom hem har jag hunnit med lunch, dusch och städ. mari kommer till mig i kväll och ska sova här, lovely!! :) ska bli så himla roligt att få rå om henne några timmar. har ju dessutom sovmorgon i morrn :)

nä... om man skulle börja göra sig klar.
har ju för övrigt hunnit med att hänga med bästis anna också , lika fins om vanligt :) älskar dig gumman!

ha en fin dag mina vänner!


Dagen efter.


Igår blev det fest hos kuttis. Det var jag, erica, frida, anna, dallan,jimmy och kuttis. per, madde och hennes vän var också där ett litet tag. vi (faktist alla utom jag) spelade singstar , med trummor och gitarr och mick och hela kittet, ett helt band. och alla var så duktiga, men jag måste säga ... jimmy ...du var klockren!

det blev utgång på valdino eftersom kalles kö var en mil lång!
väldigt trevligt folk ute, fick träffa några av ericas vänner , himla trevligt :)
och va skoj att anna ville följa med ut.... hon hade gjort sig så snygg med smink .....! Du är bra anna!
och det var väldigt kul att hinna träffa frida, skoj att du ville vara med oss coopare ;)

efter utgången drog jag och sockret hem till mig , var uppe alldeles för länge (med tankte på att vi blev väckta tidigare än vad vi tänkt oss) morgonen blev stressig men ändå helt underbar... så klart :) jag älskar dig så mycket erica! du är världens bästa! finaste!

i kväll ska vi ha skräck tema hos sockret. dallan och jimmy kommer, vi ska se DET :) scaaary!
och innan dess kommer favvo anna och kramas lite med mig innan hon flyr hem till götet igen.

hoppas alla har haft en fin jul. min har varit helt okej. tycker ju inte om julen i vanliga fall men den här var helt okej! :)

ha det fint !
KRAM!

God morgon mina vänner!


Dagen har börjat så bra den kan. vaknat brevid den finaste tjejen som finns. (har blivit bortskämd sen jag kom hem, har bara sovit hemma 2 nätter) ...svårt att slita mig ;) sen drog hon till jobbet och jag gjorde änglarna klara för skola och dagge. mysig morgon!

nu har jag nyss kommit hem, ska städa , tvätta och göra fint här hemma. ska nämligen bjuda finaste på middag i kväll.
hon ska bosätta sig några dagar här nu när hon är barnledig. lovely! under tiden jag fixar hade jag tänkt köpa de sista julklapparna, till mina syskon.´har fakitist inte fått julstämmning ännu, jag hoppas verkligen det kommer.

sen tycker jag det är dags för danne att hälsa på......(i fall du läser detta)..
man kan ju tro du glömt bort mig ;)

nej nu blir det handling och flukta på snygget som jobbar där ;)
see ya!

Tillbaka i vardagen.


Och gissa om jag älskar det!!! Aldrig i hela mitt liv har jag mått bättre än vad jag gör nu. Det var underbart när jag for och nu när jag kommit hem igen är allt tusen gånger bättre, även om jag hade svårt att tro att det kunde kännas bättre =)
Kom hem söndag natt till älskling, och har varit här sen dess.... bara varit hemma och hämtat lite kläder och pussat på shia. (min syster är fortfarande kattvakt, söt hon är) ....men efter en månad utan erica så finns det mycket att ta igen ;) Har varit super mysigt att vara här hemma med alla 4 änglar. Dom är verkligen allt jag kunnat drömma om , tänk va tur att man får vara med om att känna så här starkt för någon. jag är så sjukt tacksam! jag har verkligen världens underbaraste vid min sida! tack fina du :) <3

i morgon börjar jag jobba , har alltså varit ledig i 5,5 vecka. nice =) känns helt okej att komma tillbaka , men har bestämt mig för att söka mig ifrån mejeriet, även om det eg är mitt lilla extra hem! Finns orsaker till att jag inte ger det en chans , orkar inte med all skitsnack och dess dubbelmoral. Det är synd. men jag måste säga att det rinner av ganska lätt, man ska inte ödsla tid på dom som inte förtjänar det .... har så många undebrara som jag hellre lägger min kärlek och energi på :)

De större änglarna är nu på skolan och jag och minstingen har just byggt legohus. nu sitter hon här brevid och läser en bok. jag är duktig och betalar räkningar och tittar lite på en julklapp till sötnos :)
sen ska jag fortsätta slå in julklapparna medans de nyfikna är i skolan! =)

btw så fick jag världens finaste födelsedagspresent av erica! En ny jätte fin mobil =) en samsung soul nånting =)
och av mamma så fick jag två fina julstakar som jag bestämt =) och av majja fick jag doftljus! =)

ja nä nu ska jag fräscha till mig och åka in till stan och lämna lite saker hemma , har 4 väskor här... blir lite väl mycket =)
ha det fint! kram kram!

ARLANDA!


resan hit har gått jätte bra !
nu är det bara 2 timmar kvar tills min älskling kommer och hämtar mig pa kallax, jag håller på att dö av längtan!!
aaaaaaaaaaaah =) total lycka! aldrig mer ska jag vara ifrån det käraste jag har! =)

träffade jenny p och robban här pa arlanda, hur tippsat är det?
och sen träffade jag Ante w.
piteåbor överallt ;)


aja.. dags för att förbereda sig mentalt, flygning är ju inte min starka sida!
tjoo!

grattis till mig.


ska beratta om igar, min fodelsedag! Den var UNDERBAR!

 vaknade 8, hade stallt klockan sa dagen skulle bli laang (skulle namligen fa bestamma hela dagen;))
vackte mina anglar pa rummet ... eller iaf kuttis. vi kollade mailen. sen kom mackan sa vi at lite frulle.
sen la vi oss vid poolen , badade och lekte med action man. (varan nyfunna badboll) vi hade sa javla kul. tank att en liten boll och vatten kan vara sa spannande. haha...va langesen jag skrattade sa mycket. sen kring elva sa borjade vi spratta forsta alkoholhaltiga drycken. med lite mat i magen och valdigt varmt sa gick det ju ganska snabbt att kanna sig paverkad, spec for kuttis (med glimten i ogat) hennes balans forsamrades endel och rakade ramla i poolen tva ggr.
haha sotnos. och sen blev hon innelast pa pooltoan. tur att jag var pa andra sa jag horde nar hon ropade. hahha.
typiskt att det skulle handa henne ocksa. jag fick inte upp dorren sa jag ropade pa marcus. vi knuffade allt vi kunde och da gick dorren upp och kuttis kunde raddas! ;) later inte sa roligt men i varat tillstand sa var det VALDIGT roligt.

sen var det dags for lunch och mer bad och sol.
sen sov dags sa vi skulle orka med fest pa kvallen =)

jag vaknar av att det knackas pa dorren. stiger upp med tacket lirat om kroppen. trott som bara den.
dar star en av killarna fran hotellet. han fragar om jag fyller ar... och jag svarar ja. da sager han att min pappa ar i telefon.
att jag ska komma ner. okej sager jag och fragar natt.. minns inte.  men han borjar fumla pa dalig engelska och gar. sa jag trott som jag var... gick och la mig igen. haha. da knackade det efter 2 minuter. da var det en annan kille fran hotellet.
han sa skynda dig han vantar ... ja ba okej. drog snabbt pa mig nagra klader som lag framme. hade lagt mig i blott har sa jag sag ut som ett spoke. tog med mig kuttis eftersom jag forstog att det var natt fuffens!

nar vi kommer ner sa star nastan alla fran hotellpersonalen bakom disken och tar fram varldens finaste tarta dar det ar ljus , dar det star 25. och sen star det grattis therese!  sa fiiiiiiiiiiint! jag dor!! sen sjong dom happy birthday! vackert! jag blev sa rord. sen gav poo mig en present fran henne. en liten ask, forstog att det var ett smycke och jag maste erkanna att jag blev lite radd... jag och poo har inte direkt samma smak ;) och jag hade ratt att vara nervos kan jag saga. HAHA!!!
smycket var inte att leka med. mitt nya smeknamn ar bling bling, sa ni kan ju tanka er. (bild kommer)
det var det glittrigaste halsbandet jag sett i hela mitt liv... med en stor javla discoboll som glittrade ! saaaaaaaaa INTE jag. haha men tanken att hon kopt det till mig gjorde mig saaa rord och jag tackade nog for det minst 10 ggr =) sen kom poos lillasyster och hade en present som hon berattade att hon gjort sjalv och hallt pa i 2 dagar. shit va undebar!
det var tva faglar som hon gjort av snackor och malat och skrivt grattis. sa jatte vackert!! tackade sa mycket. sen hade en av killarna skrivit ut " ja ma hon leva" till mig =) sen blev det kramkalas (dom ar ju nagra stycken) och fotografering.
sen satt vi alla och at av tartan, blev endast en liten bit kvar. sa fint. jag var sa glad! tank att dom gjort det for min skull.

sen fixa poo oss till en jatte fin restaurang. fick skjuts dit och hem. at jatte gott , och det bjod mina fina vanner kuttis och marcus pa! TACK! ni gjorde min dag bast =) sen fick vi skjuts hem och gick till en pub i narheten och spelade biljard och drack ol och irish coffee med bailys... mmmmmm! =) gott. sen bar det hemmat och mackan la sig och sov. och vi spelade spel =) helt underbar dag, ni kunde inte ha gjort det battre mackan och kuttis. TACK! =)

och tack till er som skickat sms till mig. tusen tack =)

har kommer lite bilder fran dagen












se sa sota!! =) haha ser ut som att jag tillhor personalen och att kuttis fyller ar! =) poo langs till hoger




haha kolla in bling bling!




jag ser helt sar ut. har med poos lilasyster



jag poosar med mina nya leksaker!







bilder fran i forrgar!

pa vag till chicken island






tack och hej!

i morgon kommer jag hem!! =)
alskling, snart !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tacksamhet.


nagra kloka ord fran en klok kvinna.

"Det finns manniskor som vi stor oss pa, som inte finns i vara liv. Da behover vi se om varat eget hus. vem mar egentligen daligt av att vi gar runt och morrar over en person som inte ar narvarande? vi sjalva forstas. Ar den personen viktigare an min sinnesfrid? svaret ar sa klart nej. vi maste sluta lata vederborande husera inom oss, och det gor vi genom att onska han/henne ett lyckligt liv. man frigor sig"

later det inte klokt?\
jag ska iaf forsoka folja den teorin, den later fornuftig.


<en liten paus i semestern>

UNDERBART!

vi ar nu i krabi. ao nang. pa samma hotell, 3e gangen den har resan. vi har haft lite mail kontakt med hon som ager hotellet och kommer valdigt bra overens med henne. nar vi kom sa borjade de skratta och klappa handerna, dom blev jatte glada.. och vi med =) vi fick super pris pa rummet.

Sol hela dagen i dag. hade stallt klockan pa 8 , vaknade 7 .. men lag till kvart i 8. sag att det sag valdigt ljust ut , kikade ut och sag att det var klarbla himmel och sol ! jag blev sa lycklig. skyndade mig och bot om,vackte de andra,  sprang ner och mailade alskling. sprang upp igen och smorde in mig och ner igen till poolen. niiiice. jag var ensam ;) sen kom kuttis. da at vi frukost. sen blev det poolen igen till halv tolv da drog jag och kuttis till poda island eftersom det blev molnigt har. marcus ides inte folja med sa han stannade kvar. underbar dag maste jag saga! enda minuset var att det kryllade av maneter i havet sa vi vagade inte bada och dar lag vi stek heta i solen. gissa om vi fatt farg. O JA. bade jag och kuttis ar nojda med varan nya branna , men dock ar vi roda i ansiktet. haha. 

nar vi skulle dra och kaka middag sa lamnade vi varan tvatt forst och da ville poo (hon som ager hotellet) att jag skulle skriva mitt namn pa en lapp som hon gav mig. jag fragade varfor ... och da sa hennes lillasyster (som fyllde 25ar dagen innan vi for till malaysia ...) att pappa hade berattat att jag ocksa fyllde 25 ar snart, den 5e dec. (vilket minne dom har) ....sa poo skulle kopa eller gora en tarta till mig med mitt namn pa =) SA HIMLA UNDERBART SOT !!! jag dog. blev jatte glad, men stum =) hoppas jag inte verkade otacksam. men sa fina manniskor. sa nu vet jag inte om det planeras fest pa fredag, vi 3 hade ju redan bestamt att festa nar jag fyllde ar men nu kanske det blir med ganget har ocksa =) skulle vara riktigt kul. tycker poo och hennes syster ar ackligt trevliga. och poo verkar sa underbart rolig! =)
ja.. jag blev valdigt glad iaf.

haha... sen igar gick vi pa varat massagestalle och dom blev jatte glada att se oss. gick aven dit ikvall, da kom marcus massor och undrade vart tusan vi hade hallit hus. haha. sa han berattade att vi varit pa en tripp till malaysia.
jag brukar inte ta helkroppsmassage just for att man far kla av sig (har underklader pa) sa jag kor alltid med fotmassage. dessutom ar jag sa radd att det ska gora ont for min rygg. men har alltid blivit sugen nar kuttis och mackan har tagit det, sa jag bestamde mig for att testa i kvall vilket var sjukt underbart. blir i morrn me =) jag fick en kille som visste vad han gjorde. och helt perfekt, inte alls for hart. haha det som kandes mindre roligt ar ju nar man ligger dar halv nack och de lyfter upp benen kors och tvars , huller om buller .... jag fick tex ligga pa mage och han tog bada benen och lyfte upp dom allt han kunde och trampade mig pa ryggen och roven. sag sakert himla vackert ut. haha.
blev ju en aningen pinsamt ocksa. jag lag pa mage och han masserade ryggen och rumpan. sen nar han var klar sa drog han upp trosorna SAAAA hogt upp att jag borjade skratta , jag kande mig verkligen som en karring och kande hur jag fick "cameltoe" vilket gjorde att jag borjade tanka pa erica och dallan hemma, vilket ledde till att jag verkligen inte kunde sluta skratta. da borjade han ocksa skratta och drog ner trosorna en bit... sa jag vet inte om han skojjade med mig eller om han fattade att det var lite vaaaal hogt uppe. haha.

ikvall har vi druckit lite alkohol och spelat spel. nu sitter jag och kuttis har och skriver. sen ska vi ringa till varan karlek dar hemma! =) langtar!

snart kommer jag hem,, shit..
snart erica ar jag hos dig igen ... som det ska va :)

ha det fint dar hemma och hall tummarna for att vi far sol i morrn med.
puss kram!

RSS 2.0