Äntligen fredag!


Börjar klockan fyra idag. är hemma med lillan som börjar friskna till. vi har köpt en nalle puh bok i dag till henne som vi läst. sötnos!
älsklingen jobbar till kvart över tre i dag så vi hinner bara pussas lite å sen är det min tur att coopa. tur vi är lediga i helgen tillsammans :) lovely! vi har en ganska fullspäckad helg. I morgon så kommer ante på morgonen och är med oss ett tag, tills vi ska skjutsa han till h-lax där han har bandycup. vi kanske ser en match också, är som sugen på de :=)
Lördag eftermiddag har vi pratat lite löst om att bjuda may och stefan på middag och eventuellt anna och ante. skulle va så trevligt :) vi hade också tänkt hinna med att köpa lite presenter eftersom jullan ska på kalas söndag.
förutom hennes kalas så ska vi till mamma och kenneth efter kalaset och åka madrass och pulka från backen. och mysa hos dom ett tag :) ska bli nice.

nu tänkte jag dammsuga och skura så vi får fint :)
och sen är det dags för lunch och sovstund för den lilla. kanske för mig med ;)

haha.... kan inte låta bli att skratta när jag läser sockrets blogg, och ni som inte läst den så kan jag ju också berätta!
Erica var med de stora barnen igår på nya skolan och hälsade på och tittade in på fritte och var där en timme. efter ett tag så kom jag och ida också dit och presenterade oss och såg hur det såg ut. julia blev ivrig och ville visa mig allt nytt :) söt.
första fritte läraren vi träffade kände jag och hon frågade om jag var syster eller så till erica .... nej svarade jag.. erica är min sambo. hehe hon såg lite förvånad ut men sen var allt som vanligt. hehe. och den andra fritteläraren höjde inte ens på ögonbrynet utan körde på och var så trevlig. alla var jätte snälla. sen när jullans lärare kom så frågade hon om jag var jullans storasyster... HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!! erica sa "men tack för den" medans jag ville skratta ihjäl mig. det betyder alltså att hon trodde erica var min mamma ;) vi berättade att vi var sambos och hon skämdes ihjäl och skrattade gott. haha. erica med sin åldersnojja var väll inte så nöjd ;) haha de va ganska roligt. erica hade visst blivit lite mobbad idag på jobbet ;) min lilla älskling* :)

nä städa var det.
puss å kram å trevlig helg mina vänner.

ps. bara 5 dagar till semester nu :D:D:D:D:D:D

stackars.


Sockret kom hem i dag kring nio i morse från jobbet, då hade hon åkt på magsjuka.
Ida har varit hemma med hög feber och julia känner sig lite krasslig och hänging..
bara jag och oliver som inte åkt på nått ännu. peppar peppar. stannade hemma i kväll eftersom erica inte alls var pigg, hon låg till 16. vi får se hur morgon dagen ser ut. erica ska så klart vara hemma, och ida. min mage känns väldigt bubblig men det behöver ju inte betyda nått. håll tummarna!

nu är det dags för kvällsmat och sen läggning av barnen. då kan jag ta hand om sockret lite bättre.
om hon orkar ska hon få lite massage.

ha det fint mina vänner!
kram

Äntligen helg.

Äntligen Fredag. bara en till arbetsdag sen är det dags för festen som vi alla väntat på ett tag, dallas fest ;)
järngänget från coop är där. vi ska ha såå roligt, som vanligt :)

veckan har gått fort, mycket att göra... hyffsat med jobb.
igår så invigde jag och erica våran bastu, de va riktigt nice! tände några ljus, tog in dricka och njöt av värmen!
Älskling fick en lång massage också ... hon hade så ont i nacken och ryggen.... (inget ovanligt dock)
idag skulle oliver sova hos farmor och farfar men ville vara med mig istället.. så vi drog till mamma och kenneth där även söt atle var och åt lite glass och myste på :) nu ligger han och sover och jag ska strax hoppa i duschen så jag är fräsch och fin när sockret kommer hem :D tänk att man kan sakna någon så mycket bara efter några timmar. men de är fint.
vi pratade om det igår, att vi är så äckligt nykära ännu hehe... jag njuter ! och snart får vi njuta med sol och bad , bara 12 dagar kvar! skönt. vi ska ha det såååååååååååå underbart! :)

nä duschen kallar.
puss kram <3
hoppas alla får en fin helg.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!


vi har haft en mysig morgon! :)
jag och erica firade ju alla hjärtans dag förra helgen när vi var barnlediga. jag bjöd ut henne på golden och jag fick världens finaste blombukett och ett jätte fint kort :) i går var jag och barnen och köpte ett fint kort och en blomma till henne från barnen som dom fick ge i morse, jätte sött :) dom hade även gjort jätte fina kort till både mig och erica på skolan.
man smälter ju :) super söta!

snart är det lunch dags och sen blir det jobbet till klockan sju.
puss å kram och ha en jätte fin alla hjärtans dag, hoppas ni får mycket kärlek i dag! :)

Snart helg igen!


kändes som om det nyss var helg. förra helgen var jag i umeå hos pappa, det var jätte mysigt. pappa bjöd alla oss tjejer på SPA. niiiiiiiice. älsklingen var tyvärr hemma... hon var tvungen att jobba. och en natt utan erica kändes som tusen, är ju så lyxigt nu med sambo livet när man får krypa ner hos henne varje natt! :)

barnen kom hem i söndags, alla sjuka. och tjejerna är fortfarande hemma. minstningen är nog frisk... springer och busar  som vanligt. äter bra. den större hade ingen feber när vi tog men äter ju pencillin för örat.

idag har jag varit ritkigt huslig. efter jag skjutsade oliver till skolan så drog vi hem och tjejerna fick välja en film medans jag skulle städa. jag hann dammsuga hela huset, samt vaska. sen skurat båda toaletterna och tvättat och hängt den.
gjort lunch till flickorna. bara på 2,5 timme. känner mig nöjd :) sötnos kommer hem halv tolv då ska vi äta lunch och sen drar jag till lägenheten och städar det sista. har tagit lite tid eftersom vi jobbat om varandra så mycket och barnen har varit sjuk. men nu ska det göras klart! skönt! sen blir det jobb för mig klockan 4 till stängning. känns så där.
har tagit ledigt i morgon så vi slipper ha barnvakt, anna ställer upp så mycket ändå. (du är bäst anna)
och i helgen blir det jobb.

hoppas ni vänner har det bra! och ha en trevlig helg.
kraam!

God morgon.


Börjar väll med utmaningen som jag fick för en dryg vecka sen av Therese! Var just inne på din sida och kollade men hittade ingen utmaningn där, så jag går utifrån att det är som de andra utmaningarna att skriva 7 saker om sig själv.

1. Under hela min uppväxt så har min kära mamma kallat mig för Snorhelga (fråga mig inte varför)
2. När jag var 7 år hade jag långt blont hår, ändå ner till rumpan , en dag blev jag less och klippte av mig håret till en pottfrisyr, mamma var så ledsen.
3. När jag bodde i göteborg blev jag påkörd av en bil för att jag inte tittade migg för. jag gjorde illa mig som tusan men skämdes så mycket när folksamlingen blev enorm så jag låssades som inget och gick. pinsamt kan man tycka.
4. När jag var liten så var jag expert på att spinka och skrämma folk. vi var ett litet gäng i jävre som rockade. en kväll skrämde jag en farbror så pass mycket att han fick ont i hjärtat och åkte in akut till sjukhuset.
5. En från jehovas vittnen spottade mig i ansiktet när jag berättade att jag var lesbisk.
6. Jag är rädd för hästar.
7. jag har egentligen lockigt hår men plattar det varje dag.

------------------------

så nu bär det av till mormor en timma och sen ska jag bjuda älskling på en thailunch.
ikväll ska vi ha myskväll. jag längtar! jobbar dock mellan 13-19.
Erica, jag hoppas du förstår att du är det vackraste som finns i hela världen och utan dig vore jag inget alls.
Du är världens finaste människa och jag är galen i dig.
<3

RSS 2.0