Underbara dagar!


Fredag :

LEDIG. äntligen kom den dagen. fick sova ända till 10! lunch med mormor , kusin linda, kusin sandra och deras mamma maggan på golden dragon. mysigt och väldigt gott :) sen gick jag ett ärende till moster H och ett till Mamma. sen gick jag å hämtade atle ... vi gick in till stan och drog förbi farmor på jobbet :) sen hem till mig för middag till lill killen :) samt skulle faster packa badkläderna. klockan slår 16:00 och då ringer kära linus som är på väg till mig för att hämta jag och atle. det är badhus som gäller.. och där väntar viccan och viggo. viggos första badhus besök :) vi hade jätte kul!!!! :) atle dök en gång. åsså plaska dom väldigt väldigt mkt :) sötungar! sen bastade vi litegran. duschade och böt om. då var det trötta killar vi tog hem. jag och atle anläde hos mig igen å då var det dags för lite gröt med frukt.... tyckte han va gott:) sen packade jag ihop alla saker å drog till mormor, kring 19. där gjorde vi kvällsmat , varma mackor och atle fick hans välling. med ena handen om mackan och den andra om atles lilla mage. han är som faster... gillar och bli kliad. mys :) sen kom atles underbara föräldrar ... då var det dags att avsluta den fina dagen :) dom är snäll som låter mig låna han :) jag såg csi hos mormor å sen drog jag mig hemmåt.

lördag: jobbade till 18.15 , drog hemmåt och gjorde middag sen kom katrin å vi drog till elle där vi bokade sas hotell på hemresan. vi planerade det sista. sen drog vi till våran kollega annika som visade oss en massa bilder, hade en massa förslag och kloka råd. det var väldigt trevlilgt :) och där stannade vi till nästan midnatt. underbart :)

söndag : fin dag på jobbet .... dagen går alltid lika snabbt när man jobbar med Erika. haha.. hon är rolig, precis samma sjuka och lejda humor som mig... perfekt! :) Du är bra du!
efter jobbet så lagade jag en god middag, som jag INTE !!! hann äta.. haha. den blev precis klar när jag var tvungen att springa till bio:n. så istället så åt jag en massa godis. illa :) men arn var bra å sällskapet likaså :) bästa vix.
men mest skrattade vi åt allt filmen bjöd på....KOMEDI. dom lejdaste ansikts uttrycken jag sett på länge. (förutom när erika visade idag hur hon såg ut när hon fick en kartong mejjad i ansiktet, det kanske tog rekordet ;) men du är dock söt.... det var inte arn. 1-1.

sen har jag varit på promenad. å sen pratat en massa med anna på msn. min fina fina vän :) du är underbar!
vad skulle es göra utan dig. kunde man undra.

nu är klockan snart elva å jag ska upp om 7 timmar. inte ett dugg trött. typiskt.
känns som att jag har en massa kärlek som vill ut.... kudden blir bra i kväll ;P ...i bästa fall shia.

nej, jag är itne negativ.

puss hej. sov gott :)

bara dagar kvar nu... :D


image60

svenska hjältar.


vilket pogram. som jag grät. haha. helt underbara människor. alla berörde verkligen. men det fanns en som berörde lite extra, kanske för att man hade kunnat vara i samma situation, men har haft turen på sin sida. att va så stark när man är så ung .... då är man en hjälte. och med det modet så har han säkert redan hjälpt tusen tals förvirrade och osäkra människor.

samtidigt som man blev rörd blev man jävligt förbannad också. varför ska man göra skillnad på människor?
jag kan inte förstå varför endel måste tycka att vi homosexuella är så vidriga, äckliga, ovärdiga , svikare. vart har dom fått det ifrån? att vi är så annorlunda å sämre att vi inte har den rätten att gifta oss och få kalla det för äktenskap. det är ju helt sjukt. nästan så overkligt det kan bli. och vi lever och "accepterar" det.

jag skulle ju kunna skriva ett mil långt blogg inlägg men det ska jag inte. men kanske är dags för en liten insändare i pt. håll ögonen öppna och hjälp till.

och en liten bild på hjälten.

image59

SNART !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag längtar så att jag måste dööööööööööööööööööö


image58

konstigt, men bra.

Det är väldigt konstigt att du finns i mitt liv igen. det trodde jag ALDRIG I HELA MITT LIV.
men hej va glad jag är för det :) Asse, lasse läckerbit.image57

love you a lot. my best friend!

image56

Tack underbara familj/vänner !!


ni gjorde min födelsedag unik och bäst !!! :)

igår firade ; Mamma , kenneth, Maria, Johan, Johnny, Atle, Maria , Mormor, Moster H, Tore, Marcus, Patrick, Alexandra, Mörti, Åskrås, Elle, Mari, Katrin, Viccan, Linus och viggo mig. TACK

ikväll firade Issa, Charlie, Hed, Säl, Robin och patte mig :) TACK!!!

underbara presenter. underbara vänner. ni är bäst :)

och danne, ditt blombud var vackrare än nånsin :)TACK!!!

love to my lovely dad !image55

snart kommer livet att bjuda på nått. du kommer att bli frisk och glad igen! min underbara pappa!
till helgen ska jag överraska dig å ta hand om dig. <3

RSS 2.0