klockan är två


På natten och jag är lika pigg som dig.



Saker och ting som inte vill lämna pannbenet.... betyder det att saken är viktig och betydelsefull eller har man bara lite att tänka på? dålig fantasi?

Ibland skulle jag vilja va ytlig , paranoid och malplacerad bara för att förstå.

..........................

Och till det viktiga ;)


jag är lycklig.

min anna!!



love love love

älskar att va med dig anna :) du är en väldigt fin vän. älskar dig massor mest å alltid :)




<3<3<3<3<3<3<3<3<3


jag har nyss ringt till plisen och tippsat dom om en grej. värsta!
hoppas dom får napp.



hej hopp

sovgott

lovely


fin dag. fin kväll.

tack :)


image26

Stunden är kommen.


Stora dagen. värsta dagen. minnen. saknad själ. missöden. våta kläder och rop på hjälp. förvirring. oro. Ångest. Min älskade bror. Annie. Kameror. Sjukhus. Blod. Moster H. ilska. sårbarhet. naken. sönder. smuttsig. jord. barr. reklam. gammal gubbe.


varje år. samma tankar.

Men i år känner jag mig stark. jag är stark. jag har riktiga vänner och en familj som älskar mig. som lyfter mig. pga av er klarar jag allt i världen. vi klarar allt i världen.

En rad till min bror; Tack för att du räddade mig i morgon för 7 år sedan. Du är den finaste människan som finns och jag älskar dig oändligt! <3





Det finns inget att va rädd för.




image25

min skatt!! :)

image24

jag saknar dig.

image23


Jag och mormor saknade dig ikväll.

Du är saknad hela tiden.

i morgon ska jag åka till din grav och lägga ett par blommor där.



<3


Mys.


jobbat mellan 6 - 14 idag. drog hem. spelade en hjärter å sen sov jag till halv fem.
kastade på mig lite kläder och drog till mormor. middag hos henne.... samt hela kvällen tillbringades med världens finaste själ. Maine Lindqvist. och wille, inte att förglömma! :P

vi har sett lite på tv. pratat om allt möjligt i timmar. legat på soffan å läst var sin Tidning. disskuterat grannar (ett väldigt populärt ämne enligt mormor) och sen sett CSI. och inte att förglömma.... vi åt världens godaste jordgubbar med grädde och glass. en riktig socker kick :D gott! Tack mormor för en fin kväll.

i morgon blir det lunch på furuborg med Mormor, Mamma, Moster H, Maria , Johnny och Atle :) sweet !
efter det är det häng på stan med viccan och viggo. sen drar vi och hämtar camilla efter jobbet och åker å shoppar i skellefteå. kul :) fick en fin lön. trots utlandet.

yeah.

nä om man skulle ta å sova ?

kärlek till mina nära och kära <3


image22

Bild : min älskade mamma!

hej



underbar kväll. lugnt och skönt. har legat i sängen till 90% av hela kvällen. dom andra tio bestog av dusch , mat och busa med shia :)

igår hade vi personalfest. hehe. roliga och underbara människor. och fulla :D
Tessan var nykter och duktig dock.

har skaffat mig en pixbox ikväll ,

http://www.pixbox.se/usr_show_id76775_page0_order1.html



ne. upp kl halv sex. kanske ska man göra sig sängklar.

pok


MALIN JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!



image21

Lycka.

image20
helt sjukt underbara dagar med danne. lovely!

Igår låg vi till 13. trötta som as. dock inte bakis ont nått, skönt! vi åt lunch-middag hos mormor. Gott! sen fick vi jordgubbar och glass. me like. samt kaffe! bra start på bakis dagen. sen rullade vi hem. låg i sängen ett tag, sen drog vi till brorsan. atle hade väldigt hög feber så jag skulle sköta om han medans dom åt middag. när vi kom låg han som ett kolli. men efter fasters ankomst blev han genast lite piggare, slutade med att han skrattade å vi lekte med lego klossarna! min favorit kille :) love!

sen drog vi till pentan, och åt pizza. grymt goda. sen visade jag grymma hus. å sen åkte vi till viccan linus och viggo och såg nyaste beck. den va så där. å sen var det hemmåt. låg å pratade i soffan. såg csi. å sen var det sova. i dag har vi inte hunnit med så mkt. lunch på golden och sen två matcher i skippo. gissa vem som vann båda ;) just de.... JAG! :D

nu har ja skjutsat danne till flyget. å nu ska ja väll fixa lite å sen dra mig till jobbet. mari kommer sen på besök.

med andra ord.. en helt underbar helg. tusen tack danne!

tjuvade en fin bild från fridas pixbox :)

Bild : Fina danne. och jag har fullt upp med cidern.

Söndag-


En och en halv dag till med min älskade göteborgare. min fina danne.

i fredags hämtade jag å malle min fina vän på kallax. överlycklig. fint rus i kroppen. fredagen bjöd på underbart väder. vi drog till systemet. åt på thaigarden , gick lite på stan. sen gjorde vi oss klara för stugan med hela familjen, förutom majja. vi skulle göra danne till äkta norrlänning. vi bjöd på surströmming. danne hade en hel del ångest för att han visste att han inte kunde backa (enligt han själv) ;P han var duktig och åt en strömming, men det gör han nog aldrig igen. haha. sen åt han en hamburgare för att bli lite mer svensson igen ;P fint att få visa min familj och hur vi bor för danne. och jag kan säga att alla som träffar den här killen har inget negativt dom kan säga. helt underbar är du, danne.

lördag steg vi upp i tid. drog till en gräsplätt med filten och solade å mådde skönt. mest jag, för danne kliade med en pinne på min rygg, armar och ben. mmmmmmmmmmmmmm me like a lot. :D sen var det systemet igen, köpa blommor till marcus och sandra. studentfest. det var trevligt, men oj så trött jag var. efter det gick jag danne, bror maria och atle hem till dom. öppnade nån cider och öl. satt på altan och pratade strunt å hade det GÖTT :) underbart väder den dagen också!

sen var det dags för snabb middag med danne å jalle. lite förfest hos mig å sen drog vi till fridas inflyttningsfest.
Den var helt okej, synd bara att det var lite grupperingar. men det blev riktigt trevligt i slutet! sen blev det puben. haha... och där slutar jag berätta. nä... men de blev inte riktigt som nån tänkt sig tror jag :) sånt som händer! men alla verkar må hyffsat bra idag,,,,vilken tur!

nu e de söndag. hoppas de blir en lika fin dag :)

puss på er!image19

Förlåt..


för mina korta och tråkiga inlägg nu den senaste tiden. ska verkligen försöka bättra mig! men jag måste erkänna, blev less detta bloggande ett tag ;P

vad har då hänt..

Igår ; Jobbade till två. när jag slutade var det fortfarande så varmt och skönt ute. jag å malle packade filt å spel å drog till badhusparken. där lyckades vi somna och vaknade av galna fjortisar som cyklade omkring , runt oss. jippi.
vi spelade lite skippo och sen var det dags för middag å dusch. skulle nämligen va tillbaka i badhusparken halv åtta och spela kubb och ha mys! Det blev Jag, malle, mari, jalle, frida, marcus, hed, gustaf och thomas! riktigt trevligt, synd bara att jag var den enda som inte fick ner nån kubb. jädra.

sen vill jag bara påpeka att det var 28 grader i skuggan klockan 19.30. SJUKT. men underbart!

sen bar det vidare till Frida för film. gick inget vidare. ljudet var dåligt....och frida gjorde sina tappra försök att skylla på filmen. sakta men säkert så insåg hon och alla andra att det inte var filmen. så vi skulle koppla in datorn. ..........ja.... de slutade med att vi inte såg nån film. och klockan hade tickat iväg. men trevligt var det :)

Därför så fortsatt filmkvällen här hemma hos mig i kväll. Den var inte bra. Fast om ni frågar frida så var den bra.
tack för i kväll vänner!



nu ligger malle å sover. jag har tidigare ikväll haft migrän så jag är pigg som en mört. å hungrig, blev ingen middag. kanske man skulle ha ätit. men dock så jobbigt. å dock så tomt i kylskåpet.

annars så måste jag nog säga att jag är rätt så nöjd med tillvaron. förutom att malle snart drar hem till umeå. måste säga att det varit sex underbara veckor. min älskade syster =) mkt trevligt.

nje...

om man skulle ta å göra nått vettigt.

see ya!

image18

visst är det irriterande när folk lägger sina bilder? tänkte va ett gott exempel!

Noooo!

image17
All min brun färg har nu flagnat bort. det gillas inte!

Bild: jag , pappa och syster. Första soliga dagen på kreta!

RSS 2.0