Min kära älskade underbara unika Mamma <3


Idag har jag varit med mamma på hennes lunch. Hon handlade en ny handväska , lite läppglans & sen bjöd hon mig på lunch :) Så underbart, jag älskar min mamma tid , varje sekund njuter jag i hennes sällskap, och det spelar ingen roll vad vi gör om vi gör nått, bara att vara i samma rum som henne gör mig trygg och lycklig. Jag har så ofantligt många i min omgivning som jag älskar och som älskar mig, jag har verkligen tur. Men det är ju som alla säger, mammor... dom är speciella. Min mamma är mer än speciell, hon är den människa som jag VERKLIGEN ser upp till... på alla sätt. Hon är den här kärleksfulla trygga famnen. Hon är den där ärliga mamman, som säger till när man gör fel eller tänker galet. Hon är den där snälla mamman som lyfter fram en, och alla andra och får en att känna sig nöjd med sig själv & älskad. Hon är den där mamman man kan lita på i alla väder, jag VET att hon alltid finns för mig i vått och torrt.

Sen jag var liten har jag haft en konstig och kanske en smutta onödig känsla att det ska hända mamma nått, att hon ska krocka, få en sjukdom ... ja vad som helst... nånting som gör att jag inte har mamma hos mig längre. I så många år , men när jag tänker efter så kanske det inte är så konstigt ... för hon har ju alltid varit min trygghet! Och hon är min fasta trygghet. kommer nog alltid att vara, och den är jag så otroligt rädd om. När jag blir ledsen eller har en sämre period så brukar Erica säga, men far hem till Åsa ett tag... hon vet att jag alltid mår så mycket bättre då :) <3

Mamma, om du läser detta ..... JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET!! OCH JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG OCH ATT JAG ÄR EN DEL AV DIG :) Tack för att du älskar mig så mycket, och är så bra på att visa det :)idag kom jag på vad mamma ska få i födelsedagspresent... en lite annorlunda sak men ett bevis på min kärlek :)

Kommentarer
Postat av: Mamma Mu

Tack för dig kärleksförklaring, den behövdes idag.

Älskar dig min egen lilla smula.

2011-02-16 @ 18:43:39
Postat av: Vickan

Å så vackert. Å det bästa av allt är att jag vet att vartenda ord stämmer!!!

2011-02-19 @ 22:25:34
Postat av: Tezsa

Ja jag vet :) Vad skulle vi göra utan våra mammor (och pappor ;) viccan? :) <3

2011-02-20 @ 20:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0