Kunde ha varit inbrott.


Igår när jag kom hem till huset efter min vistelse i öjebyn så var det mörkt och ensamt. patrik var borta på läger. jag ensam i det stora huset , med katt och hund som sällskap. Jag tog mig en varm dusch. när jag torkade håret så tyckte jag att jag hörde nått i huset. blev så rädd. bad min trogna bästis att ringa , vilket hon snabbt gjorde. Hon fanns i luren hela tiden medans jag sökte igenom rummen , dom jag vågade gå in i. Ingen inbrottstjuv där. tände och släckte lamporna , visste inte vad som var bättre. att ha tänt så dom tror vi (jag) är vaken eller mörkt så jag ser dom också, ifall dom står där å kikar. släckte...vill ju inte ligga steget bakom. provade med mp3 , spelade en låt men fick panik att jag inte skulle höra ljuden (som jag ville slippa) fatta skitts man blir när man är rädd. haha. efter någon timmas vakenhet , så gjorde jag det jag absolut inte fick göra enligt moster innan hon åkte. Jag lockade på Tess (ja , vi heter samma deras hund och jag.....) sa att hon fick sova i sängen, och GLADAST i världen så kom hon givetvis. å jag kunde slappna av och sova lite :) så bra. men det tog tid. och tack erica för ditt stöd ;) så här i efterhand kan man ju bara skratta och skämmas :P

Morgonen började med promenad med Tess. först var det riktigt jobbigt ... ja menar skippa sömn för att gå ut å gå med henne , men det var skönt att komma igång på morgonen, blev så mkt piggare. åt till och med frulle.  bara en sån sak.
sen bar det iväg till jobbet. där gick tiden ganska snabbt. när jag satt i kassan så fick jag en stor blomma. jag nös å nös å nös å glömde bort att jag inte ska ta mig i ögonen då , gjorde så klart det och fick en allargisk reaktion. ögat blev illrött och stort och hängit. jätte sexigt. vet inte hur många idiotiska "roliga" skämt som kunderna kommit med. vart får dom alla skit skämt ifrån... och VARFÖR kommer samma skämt från gubbar. dagens bästa var iaf när anneli berättade om hennes tur på hästen. haha. skulle verkligen ha velat se det. :P

på kvällskvisten så har jag och marcus sett en "skräckis" barnhemmet. som inte alls enligt mig var skräck. och inte heller så bra som alla sagt att den ska vara. blev sååååååå besviken. bellah, det är nått fel på din smak ;)

nu blir det lite hjärter och sen sova.
Ha en fin helg mina vänner!
kram!

Kommentarer
Postat av: erica

ja det är ju lätt att känna sig dum i efterhand men jag förstår dig sååå väl. Ensam i nån annans mörka hus.... nej tack! :)

Hoppas du sover bättre inatt!

kram!!!

2008-09-20 @ 01:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0